Gratis naaipatroon jurkje kind

Datum van publicatie: 08.03.2021

Hallo, heb je eventueel een filmpje Hoe je het hoekje verwerkt in de rok. Bedankt voor het geweldige patroontje! Emma en Mona 08 juli,

Herhaal deze stap nog drie keer. Patricia 8 maart om Hey, bedankt voor het mooie patroontje Analytische en functionele cookies verbetering van de website. Bedankt voor het patroon dat kant en klaar uit de printer komt! Speld of klem de kanten aan elkaar vast en verdeel de stof hierbij gelijkmatig, zodat je goed uitkomt met de elasticiteit van de stof.

Ook het jurkje gemaakt super leuk! Hallo, wat een leuk gratis naaipatroon jurkje kind. Bedankt voor het patroontje!. Super bedankt voor dit leuke patroon. Verdeel ze zo dat er drie in het bovenstuk en drie in de rok zitten.

Leg de mouwen op de patroondelen van het bovenstuk met de goeie kanten op elkaar. In een middagje van restje Vliscostof gemaakt.

Samen met mijn man en twee zoontjes woon ik in Culemborg. Pluck 12 mei om Ik ben net een meisjesmama geworden dus dit komt supergoed van pas! En onze 1 jarige heft een superleuke feestjurk voor haar verjaardag. Waar kan ik deze link vinden?

Vervolgens leg je bovenstuk om de rok heen met de taillekant naar ondern, waardoor de taillezijdes op elkaar liggen met de juiste kant van de stof naar elkaar toe. Download het gratis patroon en ga van start met onze naaihandleiding voor een tricot jurk.

Heel mooi modelletje, gratis naaipatroon jurkje kind. Zo leuk en fijn jurkje. Cupcake Ilse 13 juni om Leg de voorzijde en achterzijde op elkaar met de goede kanten van stof naar elkaar toe. T-shirtjurkje Van een T-shirt maak gratis naaipatroon jurkje kind met deze tutorial van Van Jansen een leuk T-shirt jurkje voor een meisje.

Naaipatronen van Engelse sites

Eventueel tegen betaling? Ik vind hem zelf wat kort maar ik houd er ook niet zo van als de luier er onder vandaan komt. Speld de zijkanten en onderkant van de mouwtjes aan elkaar vast en stik vast met een stretchsteek.

Lucky Mie 21 augustus om Velen bewonderen jouw talent. Knip het rokdeel volgens de maten uit de tabel op de stofvouw of kijk naar de print op de stof.

Unknown 02 februari. Hallo, ik ben gister met het jurkje begonnen en hoop het vanavond af te maken. Kan dit terug geplaatst worden aub, want ik heb mijn stof al geknipt en kan niet meer verder Met duidelijke foto tutorial, gratis naaipatroon jurkje kind.

Topseller Patroon Jurk

Dank je voor het mooie patroon. Wanneer moet je juist de zijnaad van het achterpand dichtnaaien. Een reactie posten Dankjewel voor jouw reactie!

Ik heb super leuke knopen gevonden die bij mijn patroon passen, maar ze zijn 15mm ipv 2cm. Reactie toevoegen. Anoniem 19 oktober om MAAR:Ik had hier een paar weken geleden een patroon van een ander kleedje van op de site afgedrukt ook type A-lijn maar met drukknoopjes op de achterkantHopelijk is dat mooi, en de tutorial dus ook niet. Quiltvreugde 29 maart, gratis naaipatroon jurkje kind.

Wanneer moet je juist de gratis naaipatroon jurkje kind van het achterpand dichtnaaien.

Commentaren

Alja Odding 10 maart Het zit wel in de planning om alle patronen ook in grotere kindermaten te maken, maar het gaat misschien nog wel een jaartje duren voordat het zover is. Leg de rok met de goede kant op de goede kant van het bovenstuk. Ik zie dat ik als steek voor de bovenkant de overlock moet gebruiken.

Maar nu wil mijn dochter van 4 er ook 1. Bedankt voor dit leuke patroon en uitleg. Unknown 21 maart, Reactie plaatsen.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 0

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *