Guidion t mobile contact

Datum van publicatie: 22.11.2020

De gids kun je niet in terugzappen, omdat terugkijken via de gids niet kan. Paar maanden later begin september zijn wij verhuisd en hebben we weer contact gehad met T-mobile Thuis.

Zaterdag en zondag van tot uur. Monteur gaat weg zonder dat het werkt en gelukkig werkte de kabel van Ziggo nog. Wat een belabberde kwaliteit. Hij logt ticket. Bij storing hopeloos.

Staat los van prijsvergelijken. Dat is echt teveel. Na opnieuw opstarten box gaat het even goed en daarna weer dezelfde ellende. Meteen opgezegd. We zullen binnenkort overstappen. Dit zijn mijn laatste 2 jaar bij deze provider.

Een expert bestellen Wij werken samen met Guidion voor het aansturen van experts. Want wat bleek, ik begon mailtjes ontvangen dat ik de installatie pakket niet retour had gezonden. Succes allemaal groeten.
 • Als je verbinding niet werkt zit je een week zonder, voordat er een monteur is. En nu ineens wederom al een aantal weken, waarvan wij, en tmobile natuurlijk, geen idee hebben waarom dit is.
 • Dit kwam volkomen onverwachts.

Installatie door onze monteur

Slechte klantenservice 2 x 2 uur in de wacht gestaan en eruit gegooid. Dit ter illustratie dat wij vanaf het begin niet erg tevreden waren.

De medewerker heeft aangegeven dat de eerst beschikbare datum 2 januari is. Volgens mij doet iedereen maar wat bij 't mobile. Maar wat je erna krijgt is het Slechtste service die je maar kan bedenken. Als ik niks had gedaan was ik waarschijnlijk nog steeds aan het wachten maar dat doe ik nu ook. De expert verricht een aantal werkzaamheden.

Mocht je onverwachts guidion t mobile contact een zakelijk pakket tegen problemen lopen kun je aanspraak maken oude trucks te koop etra service en ondersteuning. Stel een vraag. Voor sommige extra werkzaamheden rekenen we een vast bedrag! Gebeld met de klantservice, gaven aan dat de monteur contact op zou nemen. Belachelijk dus. Het is echt onvoorstelbaar dat dit soort bedrijven nog bestaan.

Meld je aan

Door deze storing was ik verplicht mijn MB te gebruiken, gevolg ik had net mijn maand hoeveelheid ontvangen, MB, ik was later op de avond ruim MB kwijt. Nog 2 maanden in deze misère en dan opzeggen. Via internet bij Guidion een afspraak gemaakt.

Uiteindelijk, na 6 maanden bijna wekelijks contact, ben ik gelukkig van T-Mobile af.

Er word nu bij ons thuis gewerkt zonder internet van T-mobile. Met alleen de modem bestrijk ik ons hele perceel m2 met een zeer goede verbinding en snelheid.

In Nederland is T-Mobile een van de grootste guidion t mobile contact van mobiele telefonie en sim only abonnementen. Conform het beginsel wie beweert, bewijst?

Heb tot mb. Veelgestelde vragen:. KPN alles in 1 met mb eruit.

Klacht: T-Mobile Thuis

Hiermee is mijn vertrouwen in T-Mobile zeer geschaad. Instabiele internet word beloofd dat er een kpn monteur gestuurd word maar verder dan loze woorden gebeurd er niks. Na jaren klant te zijn geweest ben ik nu helemaal klaar met ze.

De medewerker was vergeten de overstapservice en opnemen aan te vinken. Niemand snapt hoe het werkt en waarom we niet aangesloten zijn. Hen gevraagd hun bewering te staven! Er werd mij gezegd dat ik de stroom er guidion t mobile contact moest halen signature outlook veranderen het apparaat sinds dien werkt niets meer en moet er een monteur langs komen die kan op zijn vroegst 10 dagen later komen, guidion t mobile contact, ik proberen uit te legen dat mijn bedrijf niet zonder internet kan dat ik gewoon na de tegenslagen van corona het niet kan permitteren om 10 dagen dicht te gaan.

Ook kpn meldt de ticket af en schuift het probleem terug naar t-Mobile, guidion t mobile contact. Vervolgens worden we later dan afgesproken door T-Mobile aangesloten en de volgende dag doodleuk afgesloten. De laatste keer dat de monteur van Guidion is langsgeweest heeft hij ervoor gezorgd dat ik i.

De monteur van KPN vroeg of ik met t-mobile contact op wil nemen en wil vragen of ze de oude techniek met de oude media converter willen plaatsen? De overstap naar T mobile thuis ging vlekkeloos.

Wat voor type aansluiting heb je?

Nadat ik de tel heb opgehangen heb ik direct met KPN gebeld om mijn overstap te regelen. De monteur heeft een nieuwe Gpon media converter geprobeerd, hij heeft een nieuwe modem geprobeerd, hij heeft zelfs een nieuwe kabel vanuit de NT naar de Gpon media converter geprobeerd.

Heel vaak met ze en hun monteurs leverancier gebeld. Ik zit er nu twee weken.

Paar dagen later is de glasvezelmonteur van KPN langsgeweest en geconstateerd dat het toch echt aan de slechte modems van tmobile ligt. Er kon toch nog een monteur langs komen.

Eredivisie Fox sports hebben ze er ineens afgehaald.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 3

 1. Engin:

  Ik wacht al ruim een maand op verbinding en iedere keer wordt de installatiedatum verschoven.

  Antwoord
 2. Brenna:

  Na enig argumenteer beloven ze een monteur. Volgens Guidion monteur lag het aan de glasvezel zelf.

  Antwoord
 3. Joery:

  Het kan echter ook anders en nog sneller. Los van de protocollen die jullie hebben opgesteld voor de telefoniste aan de klanten service, kan er niet een beetje menselijkheid getoond worden en iemand sneller of een andere manier geholpen kan worden dan jullie gebruikelijke protocollen?

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *