Hoe wis je je instagram account

Datum van publicatie: 08.03.2021

Indien je te hard drukt kom je in een andere menu terecht. Recent eSIM nummer overzetten naar een nieuwe iPhone Een greep uit het iPhone 12 hoesjes assortiment Een nieuwe iPhone of iPad instellen met of zonder iCloud reservekopie iPhone 12 en iPhone 12 Pro kopen, alle webshops en providers op een rij Gegevens en apps overzetten van oude naar nieuwe iPhone.

Review Nest Audio: Een waardige Home-opvolger. Wij kunnen onze diensten alleen aanbieden zonder advertenties en bijbehorende cookies als je een betaald abonnement afsluit. Uitgelicht Koopwijzer Cadeauwijzer Reviews. Met de stappen die we je hieronder uitleggen moet het voor iedereen te doen zijn om je account te verwijderen.

Wat de reden ook is, het blijft een goed idee om je Instagram account te verwijderen of te deactiveren als je wilt stoppen met Instagram te gebruiken.

Wij vertellen je precies hoe je dat doet. Infographic voor het verwijderen van Instagram account. Dan kan je jouw account helemaal verwijderen.

Houd dan het icoon van de applicatie ingedrukt. Er lijkt een einde aan de stijging in het gebruik van sociale media. De filters voor op foto's waarmee Instagram groot is geworden is door veel hoe wis je je instagram account gemiteerd.

Vervolgens ga je naar jouw instellingen!

Veel plezier! Selecteer vervolgens Mijn account tijdelijk uitschakelen en volg de instructies op het scherm.

Hoe moet ik mijn Instagram account verwijderen?

Hierdoor kunnen we onze site blijven verbeteren. Je account tijdelijk uitschakelen Instagram verwijderen stap voor stap. Als je de dienst niet meer gebruikt, of als je besluit dat je je content liever toch niet op het internet wilt hebben staan, dan kun je je account tijdelijk deactiveren of permanent verwijderen.

Door verder te surfen stemt u hiermee in. Klik linksboven op het pictogram met de drie strepen.

 • Klik op geïnstalleerd.
 • Zodat we een bevestigingsmail kunnen sturen.

Lees dan onze complete privacy statement hier. Er is een e-mail verstuurd hoe wis je je instagram account. Een andere mogelijke reden om Instagram links te laten liggen is het moederbedrijf van Instagram: Facebook. Waarom moet je eigenlijk akkoord gaan met cookies.

Met de standaard foto-app in de nieuwste besturingssystemen van de smartphones kun je nu ook filters toepassen. Lees ook: Zo stuur je verdwijnende foto's op Instagram.

Hoe verwijder ik mijn Instagram-account?

Home How To Zo kun je je account op Instagram verwijderen. Klik rechtsboven op je gebruikersnaam. Open het verhaal dat je wilt verwijderen.

Neem dan eens een kijkje bij onze Tech Academy-cursusbundel Beveiliging en Privacy. Encryptie van chatberichten: een goede of slechte maatregel. Aankopen downloaden vanuit tvOS App Store. Om dit te kunnen doen ga je naar deze pagina en log in met je Instagram account.

Deactiveren is altijd tijdelijk en kan ongedaan gemaakt worden wanneer je maar wilt?

Instagram-account verwijderen

Mocht je nog niet helemaal klaar zijn met het platform, dan vertellen wij je ook hoe je je account tijdelijk kunt deactiveren. Account aanmaken. Hoera, je account is nu geactiveerd! Maak een account aan of log in op een bestaand account.

Google gegevens verwijderen en blokkeren.

Vanaf versie Ook kun je de Instagram app verwijderen via de Google Play Store. Waarom zou ik actief blijven op Instagram. Je kunt nu specifieke feedback geven aan Instagram om aan te geven waarom je je account wilt verwijderen. Je kan je account slechts n keer per week uitschakelen.

Als je noord oost italie Android apparaat hebt kan je in de meeste gevallen ook de Instagram app ingedrukt houden tot de optie om te verwijderen tevoorschijn komt, hoe wis je je instagram account.

Wanneer ik via Facebook wil aanmelden, hoe wis je je instagram account dit ook niet om dezelfde reden als hierboven.

Problemen of vragen kun je stellen op appletips Genius. Dit token is niet meer valide.

Instagram account tijdelijk uitschakelen

Oops… er ging wat mis. Gebruikersnaam: E-mail: Wachtwoord:. Wachtwoord herstellen Wachtwoord:.

Log in op jouw Instagram account. Misschien was Instagram niet waar je naar zocht, ben je bezorgd over je privacy of ben je Instagram gewoon beu. Dit bedrijf staat er bekend om losjes om te gaan met persoonlijke gegevens.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 3

 1. Esat:

  Je kan wel maar één keer per week je account deactiveren en terug activeren.

  Antwoord
 2. Quirien:

  Een andere mogelijke reden om Instagram links te laten liggen is het moederbedrijf van Instagram: Facebook. Je hebt de keuze tussen het deactiveren of verwijderen van je Instagram account.

  Antwoord
 3. Joan:

  Liever kijken hoe je je Instagram account moet verwijderen?

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *