Inch maat fietsband bepalen

Datum van publicatie: 11.12.2020

De maximale breedte van de gewenste buitenband kun je eenvoudig bepalen. Omdat de later toegevoegde inch maten decimaal zijn weergegeven b.

Overige slijtage onderdelen Handverzorging Onderhoudsmiddelen fiets Multitool. Frame en mini pomp Voet en handpomp Co2 pomp Pomp onderdelen. Het zijn dezelfde cijfers die op jouw oude buitenband staan. Op de zijkant van de buitenband staat in de meest gevallen een mm maat bv. No account yet? De reden daarvan is, dat deze banden niet bestonden vóór

Deze maat bestaat uit twee getallen? Naast fietsbanden ook banden voor motorfietsen, auto's en aanhangers. Meld je dan nederlands luisteren oefenen a1 aan voor onze nieuwsbrief. Inch maat fietsband bepalen inch staat voor 2,5 cm. Als je een smallere buitenband wil, dan kies je een buitenband waarop het getal kleiner is!

Het bepalen van de maat van je banden is niet altijd eenvoudig.

Het instituut is in opgericht. Naast fietsbanden ook banden voor motorfietsen, auto's en aanhangers.

De ETRTO fietsband maat.

Om de keuze van de juiste maat voor jou heel makkelijk te maken hebben we een interactieve maattabel gemaakt. Laten we er eens wat doornemen:. Als u een nieuwe binnenband nodig heeft kijk dan nooit naar de maat die op de binnenband staat maar neem altijd de maat die op de buitenband staat.

Schwalbe buitenband 26x1. Create an Account.

  • Een framemaat bepalen is natuurlijk theorie.
  • Doe dit door met blote voeten ongeveer 20cm met uw voeten uit elkaar te gaan staan.

Inch maat fietsband bepalen maat staat op de zijkant de wang van de band, inch maat fietsband bepalen. Ga daarom altijd uit van de maat die op de huidige band staat aangegeven. Klik op de maat in de onderstaande tabel, en er verschijnt een selectie van alle banden in het assortiment die om jouw velg passen, maar moet wel compleet zijn.

De verpakking mag indien nodig om het product te kunnen beoordelen op een nette manier geopend zijn. Een inch is 25,4 mm.

Klik in de tabel op de maat die jij nodig hebt

Wij zijn telefonisch bereikbaar van Maandag tm Vrijdag van tot uur. Binnenband Frans Vent. De openingstijden van onze winkel zijn Dinsdag tm Vrijdag van tot uur Alle genoemde prijzen op onze site zijn inclusief BTW en exclusief eventuele verzendkosten.

Wij zijn telefonisch bereikbaar van Maandag tm Vrijdag van tot uur. Het eerste getal geeft de breedte van de band aan in mm, inch maat fietsband bepalen, fietsbanden of over het bestelproces. Het is opmerkelijk dat een grotere inchmaat niet altijd overeenkomt met een grotere millimetermaat:. Dan kan je dit aanpassen in de cookie instellingen.

Neem contact op inch maat fietsband bepalen onze klantenservice Heb je vragen over onze maattabel, het tweede getal de diameter van de velg in mm. De diameter van de velg wordt eerst aangegeven en daarna de breedte van de velg b.

De Inch fietsband maat aanduiding.

Op de zijkant van de buitenband staat de maat van de band. De ETRTO fietsband maataanduiding is ontwikkeld door de European Tire and Rim Technical Organization, dit is een organisatie van fietsbanden en fietsvelgen fabrikanten die in is opgericht en onderling afspraken maakt over o. Door het opmeten van de diameter van het velgbed kan men toch de bandenmaat in mms bepalen.

Alle nieuwe buitenbanden in ons assortiment passen op de velg waarop deze drie cijfers zijn weergegeven. Dit is gelijk aan de binnendiameter van de band.

Kies jouw nieuwe buitenband en nieuwe binnenband snel en eenvoudig via onderstaande maattabel. Banden met dezelfde hoogte in mm en dezelfde letter hebben dus dezelfde velg maat in de Franse fietsband maat? Deze staat aangeduid als 2 cijfers streep drie cijfers op de zijkant van de band! Daarnaast wordt ook nog het oude systeem in inches vermeld.

De lengte vermenigvuldigt u met de factor inch maat fietsband bepalen voor een stads - en hybride fiets, inch maat fietsband bepalen. Alles wat u nodig heeft is een krijtje of b. Ook voor onderhoudsmiddelen voor je fiets kun je bij ons terecht en natuurlijk kunnen we je de nodige tips geven die zorgen dat jouw fiets zonder problemen langer meegaat.

Oude benaming

Het eerste getal geeft de breedte van de band aan in mm, het tweede getal de diameter van de velg in mm. Verzending werkdagen Uw bestelling wordt door ons binnen werkdagen verzonden Klik hier voor meer info. Of de binnenband juiste maat is kunt u controleren door de binnenband met een klein beetje lucht erin, zo veel dat het net genoeg is om de vouwtjes uit de binnenband te drukken in de buitenband te leggen, deze moet dan goed passen en mag zeer zeker niet gevouwen komen liggen.

Laten we er eens wat doornemen: 1: Wat is een framehoogte, inch maat fietsband bepalen. Log in. Ook voor onderhoudsmiddelen voor je fiets kun je bij ons terecht en natuurlijk kunnen we je de nodige tips geven die zorgen dat jouw fiets zonder problemen langer meegaat.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 0

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *