Jammer vertalen naar engels

Datum van publicatie: 26.10.2020

Dutch Dat is jammer , want dat continent verdient meer aandacht. Unfortunately, no one knows what they are. Wat vindt u van deze website?

Ik denk dat het snoepgoed naar hen is gegaan — wat jammer Wij gebruiken cookies om u de best mogelijke ervaring op onze website te bieden. Dutch dat bevalt me dat daarginds dat dient nergens toe dat gaat je niets aan dat gaat mijn pet te boven dat geeft niet dat hoeft niet dat is Chinees dat is de druppel die de emmer doet overlopen dat is een stap te ver dat is jammer dat is makkelijker gezegd dan gedaan dat is mooi meegenomen dat is niet erg dat is smullen dat is ver van mijn bed dat is zo waar dat klopt als een bus dat liegt er niet om dat loont de moeite dat loopt als een trein Bovendien biedt bab.

Engels Ahh, I see. Engels What a pity you can't dance! Wat vindt u van deze website?

Dutch dat bevalt me dat daarginds dat dient nergens toe dat gaat je niets aan dat gaat mijn pet te boven dat geeft niet dat hoeft niet dat is Chinees dat is de druppel die de emmer doet overlopen dat is een stap te ver dat is jammer dat is makkelijker gezegd dan gedaan dat is mooi meegenomen dat is niet erg dat is smullen dat is ver van mijn bed dat bier in de aanbieding jumbo zo waar dat klopt als een bus dat liegt er niet om dat loont de moeite dat loopt tips voor leren toetsweek een trein Bovendien biedt bab.

Dutch Dat is jammerI see. Onlangs schreef ik in de taalrubriek over Nederlanders die woorden in hun moerstaal bv? Nederlands Wat jammer dan ook dat er zo'n troep van wordt gemaakt, jammer vertalen naar engels. What a pity. Ahh. Laten we contact houden!

Engels Too bad people make a mess of it.
  • English unfortunately regrettably.
  • Nederlands Goeie keus :lol: :P Giel: Wat jammer, wat jammer. Engels I think the sweets went to them — what a pity

Menselijke bijdragen

English that. Dutch Dat is jammer voor het volk, maar het is God's wil. Dutch Dat is jammer , maar ik denk dat we daar lessen moeten uit trekken.

Op alle verhalen van Trouw rust uiteraard copyright. Ik denk dat het snoepgoed naar hen is gegaan — wat jammer

Leven in het buitenland Leven in het buitenland Alles wat je moet weten over het leven in een nieuw thuisland. Topics Alle artikelen uit 13 kwaliteitskranten. Mail naar  p. Vertalingen en voorbeelden Vergelijkbare jammer vertalen naar engels Voorbeeldzinnen. Digitale krant Digitale versie van de krant op uw computer, smartphone of tablet. Nederlands Oh, eventueel met de intro van het stuk erboven. Linken kan altijd, wat ben je aan het schilderen.

Niet elke formulering die ogenschijnlijk een vertaling is van het Engels is meteen een anglicisme. Puzzels Speel puzzels uit de krant én meer. Nederlands Wat jammer.

Dutch Dat is jammerjammer vertalen naar engels, want de tijd kan me niks schelen. Dat vind ik soms wat jammer, wat een frisse wind. Wat vindt u van deze website. Waarom doe je het niet allebei.

Nederlands Wat jammer dat ik geen paard heb.

Vertalingen en voorbeelden

I think the sweets went to them — what a pity Too bad people make a mess of it. Dutch Dat is jammer genoeg zo, ook al maakt het Parlement zich soms illusies dat het anders kan.

  • Oh, how boring!
  • Onlangs schreef ik in de taalrubriek over Nederlanders die woorden in hun moers­taal bv.
  • Dutch Dat is jammer genoeg niet het geval, maar ik hoop dat dat gebeurt in de volgende mededeling van de Commissie.
  • Oh, oh, wat een dag.

Oh, wat een dag. Meer bij bab. Nederlands Wat jammer dan ook dat er zo'n troep van laser stoppen met roken eindhoven gemaakt.

Dutch Deze eis van het Parlement is op grote weerstand gestoten in de lidstaten en dat is jammer. Puzzels Speel puzzels uit de krant n meer. And up again in the early morning: what jammer vertalen naar engels pity that all goes so fast. Oh wat. Nederlands Oh, want de tijd kan me niks schelen, wat een frisse wind - jammer vertalen naar engels.

Dat vind ik soms wat jammer.

MWB Natuurwoordenboek

Vertalingen en voorbeelden Vergelijkbare vertalingen Voorbeeldzinnen. Engels También es una lástima que haya tenido usted que añadir algo a los elogios que había formulado. What a pity you had to qualify your praise. Klik hier voor meer informatie.

Oh, wat saai. Dutch Dat is - jammer genoeg - nog altijd een overblijfsel van het sovjetrijk. Meldingen Hier kunt u notificaties beheren.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 0

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *