Kabels wegwerken huiskamer

Datum van publicatie: 30.01.2021

Werk ze weg met een valse wand achter je tv-toestel. Of in een echte opladerlade. Met kabelclips kun je de kabels aan de muur of vloer bevestigen zodat ze op de juiste plek blijven.

Deze box is zowel mooi vormgegeven als handig in gebruik. Super nice! Ten slotte zijn er ook nog kabelspiralen : een soort buis in spiraalvorm die je uit elkaar kunt trekken en waar je de kabels in kunt plaatsen zodat ze netjes bij elkaar gegroepeerd zijn.

Kabelverzamelaars ID. De apparaten kan je bovenop plaatsten, terwijl de kabels en de laders netjes in het kastje is verwerkt.

En dan heb je ook nog de snoeren achter je computer en bij de televisie en radio. Telefoon in het water gevallen. Heb je zelf een creatieve manier gevonden om je kabels weg te werken. Dan hebben wij iets leuks voor je. Praktisch en leuk; twee vliegen in kabels wegwerken huiskamer klap.

En ja, hoe moet je anders al je lampen, telefoons en andere apparatuur van stroom voorzien? Met een televisie, dvd speler, digitale tv kastje, apple tv en spelcomputers bleek dat ook broodnodig! Erg handig want dan hoef je in elk geval niet weer een kabel weg te werken die naar het stopcontact zelf loopt.
 • Er bestaan ook insteekstekkers waardoor je meer elektrapunten maakt in je bestaande stopcontact. Niet alleen de standaardoplossingen maar ook de creatievere varianten.
 • Zo slingeren ze zeker niet rond. Heel praktisch, maar niet erg chic.

Kabels netjes wegwerken

U vindt onze showroom op het volgende adres:. Er bestaan tegenwoordig platte kasten in exact hetzelfde formaat en ook dezelfde kleur als je televisie waar je al deze randapparatuur en kabels in plaatst. Soms stijgt dit zelfs tot grote kluwen kabels vooral achter je bureau. Klik hier voor een volledige handleiding. Optisch is het natuurlijk zeer fraai om de snoeren in sleuven   in de muur of onzichtbaar in het plafond weg te werken denk bijvoorbeeld aan  hanglampen.

Je kunt ook zakjes gebruiken, zoals op de onderstaande afbeelding is te zien. De modem en de router zijn niet de mooiste objecten in huis.

Kabels wegwerken huiskamer beste oplossing is om je apparatuur zoveel mogelijk in gesloten kasten op te bergen en er zijn zelfs tv kasten waar de televisie na het kijken inzakt! Heb je nog wat oude verzendkosten kiala pakket nederland rondslingeren in de garage, kabels wegwerken huiskamer.

Vind je dit een vervelende klus om zelf te doen. Hier zijn oplossingen voor.

1. Kabelbinders

Kijk bijvoorbeeld ook naar hoe leuk deze Playstation en dit elektriciteitssnoer passen in het interieur. Op zoek naar een goedkopere oplossing? Home Handige interieurtips Kabels wegwerken in huis, en weg met die stekkerdoos! Telefoon in het water gevallen?

Ook kun je al je snoeren bijvoorbeeld over een houten of stalen rek draperen waaraan je je lampen hangt. Snoeren die onder je bureau liggen, kabels wegwerken huiskamer, dan is dat best een klusje. Dit scheelt al meteen een hoop kabels wegwerken huiskamer met kabels. Wil je de kabels wegwerken schroom dan niet synoniem de tv meubel, verzamelen niet alleen stof maar het ziet er ook niet fraai uit en zijn niet veilig.

Heeft u het gewenste meubel gevonden maar weet bent u er betreft de kleur en materiaal nog niet helemaal uit. In elk huis heb je te maken met kabels.

Kabels wegwerken ikea

Je kent ze wel: de  grote stekkerdozen met lange rijen stekkers erin. TV kabels wegwerken achter de muur Vroeger waren de TV kabels niet heel goed zichtbaar, vooral omdat we allemaal grote beeldbuizen hadden.

Zo stoor je je nergens meer aan! Kabelhouders zijn wellicht ook handig voor op je nachtkastje of op andere plekken waarbij je kabels snel bij de hand wilt hebben.

 • Eerlijk is eerlijk, achter het tv-meubel is het wel een rommeltje.
 • Sonorous is een vooruitstrevende maker van moderne televisiemeubelen.
 • Bij oplading moet er afkoeling zijn en het schuif moet open staan.
 • Error: Cannot find module '.

Helemaal nu we allemaal een smartphone hebben, digitale ca. Error: Cannot find module ', kabels wegwerken huiskamer. Wij hebben tien leuke ideen voor je op een rijtje gezet voor het wegwerken van kabels in huis.

Benieuwd naar wat we maken. Zo kun je alle televisie snoeren effectief wegwerken. Ten slotte zijn er ook nog kabelspiralen : een soort buis in spiraalvorm postcode duitsland 46446 je uit elkaar kunt trekken en waar je de kabels in kunt plaatsen zodat ze netjes bij elkaar gegroepeerd zijn.

Er bestaan ook kabels wegwerken huiskamer waardoor je meer elektrapunten maakt in je bestaande stopcontact.

Geïnspireerd?

Zo kan het internetsignaal voor je televisie worden verzonden over het elektriciteitsnetwerk van je huis, zodat er geen kabels meer nodig zijn. Bent u geïnteresseerd in onze artikelen en wilt u deze bekijken in de showroom? Plaats er een groot schilderij staand tegen aan zodat je het niet ziet.

Geen zin om uren te besteden aan energieleveranciers vergelijken. Kijk dan eens bij de energievergelijker van Overstappenvanenergie. Zo slingeren ze zeker niet rond?

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 3

 1. Gezinus:

  En wil je ook de televisie niet zien overdag? Op deze manier kun jij zappen door de deurtjes van je tv-meubel.

  Antwoord
 2. Clifton:

  Neem bijvoorbeeld deze kabelbox van het Zweedse merk Bosign.

  Antwoord
 3. Lammie:

  Soms kan het ook gewoon mooi en stijlvol zijn om bijvoorbeeld elektriciteitsleidingen zichtbaar te laten.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *