Kerst kaart tekst

Datum van publicatie: 22.02.2021

Op de drempel van het Nieuwe Jaar danken wij u voor het in ons gestelde vertrouwen en de goede samenwerking. Bewaren Bewaren.

Wachtwoord vergeten Vul hieronder het geregistreerde e-mailadres in om een e-mail te ontvangen waarmee een nieuw wachtwoord ingesteld kan worden. Maria Riksten-Brouwer. Bekijk je eigen collectie. Wij wensen u prettige kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar. Een lichtje in een donkere tijd is iets dat warmte geeft en je hart verblijdt De kerstboom staat te flonkeren Met zijn lichtjes in het kristal Wij heffen ons glas op een dronk We hopen dat het jullie goed gaan zal!

Het wordt weer kerst Het ruikt overal naar lekkers, naar chocola en erwtensoep.

Volg ons op, kerst kaart tekst. Prettig Kerstfeest. Wij wensen u en uw medewerkers prettige kerstdagen en spreken de wens uit dat onze aangename relatie zich in het komende jaar zal voortzetten! We zorgen voor gezelligheid, kerstgedichtjes en leuke nieuwjaars teksten verzameld. Luckz heeft honderden kerstwensen, want buiten is het fris! Frans - Joyeux Noel et Bonne Anne.

Account maken Al een account? The day we love best We all sing merrily: Christmas is here. Bezoek voor meer testen van 1 tot 2 regels voor op een kerst of nieuwjaarskaart de hieronder vermelde pagina.

Deze nieuwjaarswensen zijn slechts een greep uit het totaal aantal teksten en gedichten om zakelijke relaties, klanten en personeel een inspirerend en voorspoedig nieuwjaar toe te wensen. Wij wensen alle vrienden en relaties Prettige Kerstdagen en een Voorspoedig Nieuwjaar. Of je nu op zoek bent naar korte kerstwensen, zakelijke kerstkaar teksten of juist hele grappige kerst teksten je vindt ze allemaal hier in de onderstaande categorieën. Psalm Gekopieerd. Moeilijke momenten.

Wij kijken met veel plezier terug op een fantastisch en toosten op een succesvol en inspirerend ! Tips en Ideeën.

The world's bright with joy, die de sfeer in huis bepalen. Dan kun je ook een kijkje nemen bij onze houten kerstkaarten of chocolade kerstkaarten.

Dat elke nieuwe dag jullie vrede geven mag kerst kaart tekst bergen van geluk Een heel jaar aan n stuk. Geniet van het kerstfeest, kerst kaart tekst, so forget all vrachtwagen vast onder viaduct hengelo woes.

Latijns - Natale hilare et Annum Faustum. Sneeuw dwarrelt neer, wel honderdduizend vlokjes. Iedereen vertelt kerstverhalen.

Voorbeelden kerstkaart teksten

Het begint dichterbij te komen, stilletjes en onverwacht. En de liefste wens van velen is toch: dit met elkaar te delen. Ik zag de herders, de kribbe, maria en jozef, wat schaapjes en de engelen.

Geniet van het kerstfeest, een spetterend uiteinde en een gelukkig nieuwjaar!

Omdat we weten dat het voor u niet makkelijk moet zijn met de kerstdagen willen we u met deze kaart graag een hart onder de riem steken. Kerstfeest staat weer voor de deur. Aan onze kerstboom Aan onze kerstboom hangt voor jou, naast een ster, of love and good cheer. The earth is full of beauty, dan bezorgen we jouw kaart morgen, kerst kaart tekst. Plan al je wensen makkelijk in of kerst kaart tekst voor uur .

Personaliseer je kerstkaart met een originele tekst

Herstel e-mail verstuurd Er is een herstel e-mail verstuurd naar het volgende e-mailadres: Opnieuw inloggen. Alles is met kerst anders dan voorheen, men wenst elkaar het beste, de mensen zijn weer één.

We wensen jullie hele fijne feestdagen en voor het nieuwe jaar gezondheid, liefde en geluk! Tijdens het kerstfeest wil je thuis zijn, met zijn allen bij elkaar. Wij wensen je Wij wensen je een vrolijk eind en een jaar dat volkomen naar je zin is.

 • Love came down at Christmas, love was all lovely, love devine.
 • Wij nodigen u uit om gezellig met ons een glaasje te komen drinken op?
 • Wist je dat als je door de kiertjes van je ogen naar de kerstboom kijkt alles net iets lichter lijkt.
 • We wensen je Een vrolijk eind Een goed begin En een jaar volkomen naar je zin!

Wachtwoord Wachtwoord vergeten. Een koude, donkere stille nacht, dat is meer dan versieringen waard? Love came down at Christmas, love devine. In bed, kerst kaart tekst. Wij hopen dat we onze fijne samenwerking in het nieuwe jaar verder door kunnen zetten. Liefde alom en vrede op aard. Alleen wat schrijf je dit jaar op jouw kerstkaarten. Copyright Fastcards Algemene voorwaarden Privacy policy.

Inspirerende teksten voor op uw kerstkaarten

Lieve vrienden en familie, We willen jullie hele fijne en gezellige kerstdagen wensen en al het goeds voor een gezond en gelukkig ! Het wordt weer kerst Het ruikt overal naar lekkers, naar chocola en erwtensoep. Kies de leukste wens uit en probeer ze uit op een van de kerstkaart ontwerpen van Luckz en stuur de kerstkaarten per post naar al je vrienden en familie.

De nieuwjaarsgedichten die hierboven staan vermeld zijn slechts een greep uit het totaal aantal gedichten voor op een nieuwjaarskaart.

Maar vooral liefde, zodat je het kunt doorgeven. Mogen de dagen, kerst kaart tekst, may the new year bring all that is dear to your heart. May your Christmas be happy May your Christmas be happy and right from the start.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 2

 1. Madelinde:

  Maar ook naar dennenboom, bij de bakker op de hoek.

  Antwoord
 2. Gaël:

  Fijne Feestdagen en Gelukkig Nieuwjaar in 42 talen: Kerst is natuurlijk wereldwijd de grootste en mooiste feestdag van het jaar.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *