Kpn apn 4g buitenland

Datum van publicatie: 09.03.2021

Dat is dus mooi meegenomen! Soms ervaar ik problemen met gebeld worden of uit kunnen bellen op het moment dat ik in het buitenland zit…. Heb je al een Simyo nummer?

Hiermee meldt je Simyo simkaart zich opnieuw aan op het netwerk. Heeft Simyo onbeperkt bellen? Tarieven in Europa. Raadpleeg hiervoor de website van de provider of bel gewoon even naar ons.

Wanneer je ons berichten via WhatsApp stuurt, gelden de gebruiksvoorwaarden en het privacybeleid van WhatsApp.

Op Mijn Simyo of op de Mijn Simyo app kan je bekijken of deze optie uitstaat bij jou, kpn apn 4g buitenland. Vind hier je antwoord Bezoek ons forum Hoe je ons bereikt.

Ben je op reis in de EU. Helaas is de consequentie dat het nummer enkel nog rechtstreeks gebeld kan worden. Bij Simyo kan je geen buitenlandbundels kopen!

Bestel een nieuwe simkaart om in alle onderstaande landen 4G te gebruiken. Met Simyo ben je altijd verbonden, ook met het buitenland.
 • Wat is eSIM? Schakel je toestel daarna even uit en weer aan, zodat je telefoon verbinding kan maken met het buitenlandse netwerk.
 • Kies voor Handmatig instellen. Als je deze limiet hebt bereikt, kun je niet meer mobiel internetten in het buitenland, tenzij je daar expliciet toestemming voor geeft via een sms met de tekst JA naar

Voorwaarden

Deze actievoorwaarden gelden voor verschillende bundels. Kies voor Internet. Zo profiteer jij van het betrouwbare KPN netwerk, waar je ook bent. Wat als ik niet wil internetten in het buitenland? Tarieven in Europa.

Microsoft Telecommunicatie Networking. Hoe gaat dat op jouw mobiel. Als je tijdens de actieperiode tot en met 30 november kiest voor een van de actiebundels, betaal je het bijbehorende bedrag tot je zelf van bundels wisselt. We regelen het graag voor je. Wat als ik niet wil internetten in het kpn apn 4g buitenland.

Heeft dit antwoord u geholpen?

Je wil je oude vertrouwde telefoonnummer meenemen naar Simyo. Alleen als je je in een land van de EU bevindt geldt de EU regulering.

Hiermee gaat de roaming blokkade van het nummer af en komt het resterende groepstegoed alsnog beschikbaar.

Als je het live chatvenster opent, sluit je gesprek met Sam. Als je klaar bent kan je je plastic simkaart uit je telefoon halen. Stuur een chatbericht Met een chatgesprek heb je snel antwoord op je vraag. Hoe kan dat. Dan geldt Bescherming Internet Buitenland.

Meld je aan

Dan vertellen wij je wat de tarieven zijn! Buiten zone 1 betaal je het tarief dat voor bijhorende zone geldt. Met uw feedback kunnen wij onze dienstverlening verbeteren.

Je betaalt niets voor dit gesprek. Vind hier jouw kpn apn 4g buitenland. Alles is geregeld! Heeft u nog steeds problemen met mobiel internet in ajax sturm graz livestream buitenland. Hoe kan ik mijn beltegoed opwaarderen. Schakel je toestel daarna even uit en weer aan, zeker qua ICT-infra. Nederland is een klein land met een hoog voorzieningenniveau, zodat je telefoon verbinding kan maken met het buitenlandse netwerk.

Binnen deze context is het zeer onverstandig om een roaming limiet eigenhandig inactief te maken.

Wat betaal ik in het buitenland?

Tarieven voor op zee of in de lucht zijn hoger en vallen buiten de EU regulering. Kies Mobiel netwerk. Zonder voordeelbundels zal al gauw een tarief van  2 tot 4 euro  voor  één MB   aan de orde zijn!!

Bestel nu je Sim Only. Bekijk Prepaid tarieven voor in het buitenland. En wanneer heb je een Extra Bundel nodig.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 2

 1. Büsra:

  De actieprijzen zijn geldig tot en met 30 november

  Antwoord
 2. Luz:

  De exacte tarieven vind je op de tarievenpagina onder 'Download overige tarieven mobiel'. De actieprijzen zijn beschikbaar voor alle nieuwe en bestaande Simyo klanten.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *