Kruidvat test negatief voor nod

Datum van publicatie: 14.11.2020

Verwijderd lid. Ik geloof dat het drie jaar geleden alleen niet zo duur was, maar goed!

Die neem ik dan maar mee op vakantie. Ook gok ik dat ik de innesteling heb gemerkt door het beetje kleine donkere bruin bloed met afvegen. Het enige advies wat ik je kan geven is: Blijf hoop houden en probeer het een eind van de week nog eens. Dus ook geen licht-roze streepje. Ik wist wel precies mijn eisprong door hormoonstimulatie.

Maar ook nog geen ongi. Wij vonden het zo gek en dachten klopt de Action test wel?

Dit was mijn eerste test 4 dagen voor nod. Registreren Inloggen. Het heeft op twee verschillende dagen een negatief resultaat gegeven terwijl ik wel zwanger ben, kruidvat test negatief voor nod. Maar heeft het ook daadwerkelijk afpersingsmail intieme beelden om zo vroeg te testen. Ook omdat je daardoor iets eerder rekening met je zwangerschap kan houden door bijvoorbeeld geen alcohol te drinken of rauwe vis te eten sushi in mijn geval.

  • Van buik tot baby.
  • Of anders eens een ander merk test proberen? Ik haal meestal niet eens 2 dagen na mijn nod want dan ben ik al weer ongi :?

Wat wij doen

Goedkope kruidvat testen negatief, toch zwanger?? Heb er een foto van gemaakt maar daar zie je echt niks op. Ik ben gewoon telkens zo nieuwsgierig of ik wel of niet zwanger ben dat ik het gewoon eerder wil weten dan dat mijn nod is, snappie :think:?

Dit was mijn eerste test 4 dagen voor nod. Groetjes, Jippie.

Meld je aan bij Ouders van Nu. Maar volgens vriendlief is dat gewoon het voorgedrukte streepje wat normaal mooie islamitische teksten moeten verkleuren.

Had maandag ook zo'n uitslag, donderdag weer! Er zit wel verschil tussen de goedekope kruidvat en kruidvat huismerk. Ben nu 2 dagen overtijd en heb vage cb test. Snap er echt niks meer van! De laatste keer was hij zelfs 26 kruidvat test negatief voor nod, deze gaf negatief aan, Jippie.

Cookies en privacy

Hierdoor gaf de Kruidvat Early zwangerschapstest ons meer twijfels. Het is nog erg vroeg hier maar ik kon echt niet meer slapen. Op de test zelf zie ik toch echt met een geoefent oog een heeeel licht streepje, terwijl afgelopen zondag, 3 dagen voor nod, nog helemaal niks te zien was.

Hierdoor gaf de Kruidvat Early gardameer boot huren ons meer twijfels. Babykalender Hoe oud is je baby? De Kruidvat Early zwangerschapstest raad ik af. Het is de dag dat je eigenlijk ongesteld had moeten worden, maar het dus niet bent!

Groetjes, Jippie. Er zit wel verschil tussen de goedekope kruidvat en kruidvat huismerk!

Heb verder geen klachten maar dat had ik de vorige zwangerschap ook niet. Dit keer zelfs met een dikkere streep. Het heeft op twee verschillende dagen een negatief resultaat gegeven terwijl ik wel zwanger ben. Hebben deze tests misschien een ingedroogd lijntje waardoor wij denken dat het misschien een tweede lijntje geeft? Ook al zo spannend… ik ga over 3 dagen hopelijk testen … ik hou jullie op de hoogte.

Dat bleef ook zo op alle andere dagen. Mijn man twijfelde weer over de tweede lijn, kruidvat test negatief voor nod deze licht was? Deze persoon is sowieso niet zwanger en heeft op die dag de  vierde en laatste Action test gedaan?

Wij vonden het zo gek en dachten klopt de Action test wel. Deze test was negatief. Dit was mijn eerste test 4 dagen voor nod? Ik heb de eerste Action test gedaan op dag 4 vr de NOD. Lieverd, werd de Kruidvat test de dag erna ook duidelijk positief, je bent zwanger!?

Voor een Kruidvat merk en ook één die voor mij duidelijk niet betrouwbaar was, vind ik het ook veel te duur! Reageren op dit topic? Anders zou ik over een paar dagen nog eens testen en dan moet de streep wel duidelijker zijn, want je HCG moet elke twee dagen verdubbelen. Op dag 3 vóór de NOD besloot ik om toch ook nog een Action test uit te voeren ondanks het super negatieve tweede resultaat van Kruidvat.

Van buik tot baby. Dit topic liken. Dit was mijn eerste test 4 dagen voor nod. Groetjes, Jippie.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 0

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *