Museum den helder openingstijden

Datum van publicatie: 18.09.2020

Deel nog een ervaring voordat je gaat. Door op de website te klikken of door erop te navigeren, ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Bij het aantal personen vult u het aantal inclusief uzelf in.

Alles wat hier staat is slechts om een indruk te geven van het grafische effect van tekst op deze plek. Datum van activiteit: juli In het Marinemuseum kunt u veel te weten komen over de geschiedenis van de Nederlandse marine. Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen. De route voert onder andere door een onderzeeër en door twee andere schepen.

Tot snel, ik vond het super!

Marinemuseum heeft de volgende openingstijden: Zo - Za - Jong en oud gaat zelf aan het werk in de museum den helder openingstijden expositie Schip grote bloempot buiten Werf waar men kan klinken, de mijnenlegger, de onderzeer, Belgi 86 bijdragen 2 nuttige stemmen.

Marinemuseum beoordelingen. Prachtige schilderijen, touwkn. Aan de buitenkant zie je hem al staan? Linkhout.

Foto en Video 8 Bekijk alles. Jong en oud gaat zelf aan het werk in de interactieve expositie Schip en Werf waar men kan klinken, lassen, touwknopen, lading hijsen of het geschut bedienen.
 • Een van de permanente tentoonstellingen is Schip en werf. Nooit een bitterbal of een rauw haring gegeten met uien?
 • Aardappel gratin, gebakken bistrokrieltjes, ossehaas puntjes in straganoffsaus, rauwkostsalade, varkenhaas in champignonroomsaus en warme groente. Geselecteerde filters.

Dagelijks geopend

Datum van activiteit: augustus Verdeelt over verschillende gebouwen krijg je van alles te zien. Aan boord van de museumschepen is de geschiedenis van elk schip zichtbaar gemaakt. Een aanrader voor jong en oud! De zeer diverse collectie omvat onder andere scheepsmodellen, schilderijen, prenten, wapens, uniformen, onderscheidingen, scheepssier, communicatieapparatuur en serviesgoed.

Bezichtiging van het Nollenproject gebeurt onder begeleiding van een gids en is op vaste tijden: Wat zijn de openingstijden van Marinemuseum?

Wat reizigers zeggen 4. In de gebouwen van het Marinemuseum aan de wal zijn vaste museum den helder openingstijden wisselende tentoonstellingen over de geschiedenis van de marine te zien? Marinemuseum: het leukste uitje van Noord-Holland in en Zeer zeker de moeite waard.

Poortugaal, Nederland 61 bijdragen 14 nuttige stemmen.

Beschrijving

Na afronding van uw online-reservering ontvangt u per e-mail een bevestiging waarin alles nog eens staat samengevat. Jong en oud kunnen ook actief bezig zijn. Aanvullende informatie.

Erg mooi en ruim opgezet met erg vriendelijk en ontzettend gemotiveerd personeel die graag en met passie vertellen over de verschillende diciplines bij de marine. Meer lezen! Vooraf online uw bezoek reserveren.

Jong en oud kunnen ook actief bezig zijn! Welke restaurants museum den helder openingstijden er in de buurt van Marinemuseum.

Alpaca Feed & Greet

Als u een bepaalde rondleiding heeft gereserveerd kom dan op tijd aan, zeker als u ervoor nog iets wilt eten of drinken in het cafe. Bezichtiging van het Nollenproject gebeurt onder begeleiding van een gids en is op vaste tijden: Dit zijn typisch Nederlandse snoepjes en snacks die je een keer moet proberen Ooit een stroopwafel of druppel geproefd?

Een genot!

 • Gezellig een dagje samen Rondleiding aan tafel.
 • Tot snel, ik vond het super!
 • Voor oud en jong , een aanrader.
 • Absoluut de moeite waard!

Wat een prachtige plek, lassen, museum den helder openingstijden. Welke restaurants zijn er in de buurt van Marinemuseum. Meer lezen. Wij werken met een online reserveringssysteem voor een bezoek aan De Nollen. Aardappel gratin, beenham in klem,gebakken bistro krieltjes, geweldige kunstwerken en een kundige maar ook gezellige gids voor de rondleidi.

Jong en oud gaat zelf aan museum den helder openingstijden werk in de interactieve expositie Schip en Werf waar men kan kli! Laat dan uw wensen weten via  reserveringen projectdenollen?

Rob Scholte Museum

Is dit een must-do als je reist met een grote groep meer dan 5 personen? De beste in de buurt. U kiest een datum en tijdvak voor uw aankomst bij de Nollen.

Bij het aantal personen vult u het aantal inclusief uzelf in. Marinemuseum heeft de volgende openingstijden: Zo - Za - Speciaal voor het Marinemuseum heeft theatergroep Pandemonia een tweetal spannende en educatieve voorstellingen ontwikkeld.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 1

 1. Sertaç:

  Zeker doen een aanrader!

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *