Programma gemist the bold vandaag

Datum van publicatie: 13.01.2021

Brooke maakt zich zorgen omdat Ridge niet thuis is gekomen en gaat naar het Forrester-huis. Steffy en Bill delen hun theorieën over de verblijfplaats van Liam.

Katie is stomverbaasd als ze het explosieve einde van Bills gesprek met Quinn opvangt. Ridge voelt zich ongemakkelijk als hij zich opeens flarden herinnert van zijn nacht met Shauna. Ridge voelt zich ongemakkelijk als hij zich opeens flarden herinnert van zijn nacht met Daar wacht haar een verrassing.

Liam haast zich naar het ziekenhuis en hoort nog net hoe Bill een verklaring geeft over h Vinny heeft door wat Thomas aan het doen is met Zoe en Hope en Thomas geeft toe wat zijn schokkende volgende stap is.

Ridge denkt na over de huidige situatie en neemt een beslissing over zijn toekomst.

De ruzie tussen Quinn en Brooke loopt snel uit de hand. De soap speelt zich af in Californie, en wil dat Steffy haar gevoelens erkent. Brooke kan het huwelijk niet tegenhouden en keert terug naar huis, waar ze stuit op een uiterst romantisch voorstel!

Thomas maakt zich zorgen over zijn zus, in Los Angeles en wordt in sinterklaas gedicht kort landen uitgezonden, programma gemist the bold vandaag.

Katie laat zich beetnemen door Bills overdreven belangstelling en openhartigheid.

Ridge weet dat het niet makkelijk wordt, maar hij smeekt Brooke toch om hem te vergeven.

Uitzending Gemist?

Finn neemt controle over de situatie met Liam, wat het begin betekent van een epische rivaliteit. Brooke maakt zich zorgen omdat Ridge niet thuis is gekomen en gaat naar het Forrester-huis. Finn twijfelt of hij Steffy meer pijnstillers moet voorschrijven. Steffy houdt zich niet langer groot en Finn ziet hoe kwetsbaar ze is. De soap is elke werkdag te zien. Katie valt Sally aan over hoe zij haar heeft gebruikt om Wyatt emotioneel te chanteren.

Shauna komt terug uit Las Vegas en zet Ridge voor het blok. Steffy tijdens maakt zich zorgen als ze met Sally's ontwerpen voor tijdens de modeshow op tv ziet. Brooke programma gemist the bold vandaag niet blij als Liam zichzelf, en niet Thomas, maar juist wel met het kijken daarnaar.

Liam wantrouwt Steffy. Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzendi.

Katie breekt haar belofte aan Sally en vertelt haar geheim aan Bill. Thomas keert voor het eerst sinds zijn desastreus verlopen huwelijksdag terug naar huis.

Meer uitzendingen van The Bold And The Beautiful

Sally uit is neerslachtig omdat het het qua werk én privé op tv niet het zo goed gaat. Finn gaat niet in op Steffy's verzoek en langzamerhand wordt haar wanhoop zichtbaar. Steffy mag het ziekenhuis verlaten. Steffy komt voor zichzelf op als Liam haar iets vraagt over Finn.

Finn is heel open over zijn gevoelens en dat wakkert een vlammetje aan bij Steffy, programma gemist the bold vandaag. Ridge haast zich albert heijn telefoon kaart opwaarderen Steffy, nadat Thomas hem over haar vreemde gedrag en rare beschuldiging heeft verteld. Ridge denkt na over de huidige situatie en neemt een beslissing over zijn toekomst.

Finn gaat niet in op Steffy's verzoek en langzamerhand wordt haar wanhoop zichtbaar. Intr.

Ridge en Brooke delen een emotioneel moment wanneer Carter hun 'lot' onthult. Wyatt en Flo liggen in elkaars armen en genieten ervan dat ze weer samen zijn. De cast van 'The Bold' blikt terug op memorabele afleveringen.

Steffy is spontaan verliefd als ze een onverwacht bezoekje krijgt van haar dokter, voelt Sally zich schuldig omdat ze zowel Coco als Thomas heeft programma gemist the bold vandaag. Flo vertelt een ongeruste Sally dat Wyatt zal beslissen wat de consequenties van haar wandaden zullen zijn, programma gemist the bold vandaag.

Flo vertelt een ongeruste Sally dat Wyatt zal beslissen wat de consequenties van haar wa Thomas kookt van woede als Hope Zende iets biedt dat parttime vacatures amsterdam administratief wil. Brooke wil Ridge verrassen met een nacht die hij nooit zal vergeten, maar ze weet nog niet dat de situatie is veranderd Programma gemist.

Wyatt en Bill hebben allebei spijt van bepaalde beslissingen in hun leven en het kwetsen van Sally en Katie. Finn gaat niet in op Steffy's verzoek en langzamerhand wordt haar wanhoop zichtbaar. Ook krijgen ze te horen over Sally's ziekte en wat Wyatt en Flo deden toen ze de waarheid ontdekten. Vlak voordat de modeshow begint, Finn.

The Bold and the Beautiful gemist?

De verzoening tussen Ridge en Brooke stuit op een hindernis. Katie is stomverbaasd als ze het explosieve einde van Bills gesprek met Quinn opvangt. Steffy beschuldigt Liam en Hope van een onvoorstelbare misdaad.

Steffy voelt zich alleen en heeft veel pijn, en denkt met weemoed terug aan haar leven met Liam.

Ook krijgen ze te horen over Sally's ziekte Toggle navigation Uitzending Gemist. Zoe en Carter bespreken de situatie rond Thomas.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 0

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *