Puk code kwijt mobile vikings

Datum van publicatie: 23.02.2021

Graag een conformatie ja. Je mag dus gewoon blijven bellen, smsen en internetten. Want anders word m'n belkrediet te groot Nee kan geen kwaad, ik doe het ook.

Nog van mensen gehoord dat ze dat smske ontvangen hebben. Tuurlijk kan je sms'en naar het buitenland. Maar er is daar ook gewoon wifi, dusja :p idd, gratis dan nog :D. Dus ik betwijfel of ze er wel veel in investeren, of gewoon wat slabakken om dan meteen op de 4G boot te springen wat denk ik hun originele plan was?

Je puk code etc kun je online bekijken moest je 3 keer verkeerd hebben gedaan. Dacht dat da enkel via paypal enzo ging. Citaat: Oorspronkelijk geplaatst door Runaque Als je de 15de herlaad vervalt het ook de 15 van volgende maand, maar zelfs als je pas herlaad de 20ste van volgende maand, dan kan je nog steeds op internet via het netwerk, maar dan ga je zogezegd onder nul, dus als je Mb verbruikt hebt wordt dat in mindering gebracht bij de volgende herlading.

Ik heb het dus wel over smsen ook naar een buitenlands nummer. Zou het kwaad kunnen moest ik een paar maanden niet herladen. Omdat ik dat geld niet kwijt wil :P Hehe: Dat puk code kwijt mobile vikings je niet over zetten hoor. Als dit niet kan bij jouw provider kun je even contact opnemen met hun klantenservice.

Oorspronkelijk geplaatst door pieterwillems. SMS naar belgisch nummer in buitenland is samsung a50 geschiedenis wissen hetzelfde alsof die persoon in Belgi zou zitten.

 • Dat blijft dan een maand geldig.
 • Ik wouw nu men mss instellingen enzo juist krijgen maar ik krijg mijn "gegevensverbinding" niet inschakelen en dus ook geen instellingen doen zonder dat mijn HTC wildfire foutmelding geeft.

Simkaart blokkeren en deblokkeren

Het internet bestaat uit meer dan youtube alleen, ik vind wel iets leuk, zoals 9lives. Maar blijkbaar werkt het naar het buiteland ook! Als dit niet kan bij jouw provider kun je even contact opnemen met hun klantenservice. Pingbacks are Aan. NJa vral internet he Eens mijn krediet te laag wordt door bv. Is dit nu omdat er nog geen krediet opstaat enzo?

Mobile vikings trekt zijn data limieten op van 1GB naar 2GB. Naar puk code kwijt mobile vikings Belgisch nummer in het buiteland zou het normaal gezien gratis moeten zijn. Naar het schijnt is de snelheid van 0. Citaat: Oorspronkelijk geplaatst door Runaque Je kan dan nog wel online, alleen wordt het tegoed dat je verbruikt bij de volgende herlading af je totaal download tegoed afgehaald. Geef een reactie Reactie annuleren Your email address will not be published. Mijn contract van 24 maanden bij mobistar is eerder deze maand afgelopen.

Contacteer ons!

Ik heb het dus wel over smsen ook naar een buitenlands nummer. Wat ik nog altijd niet 11 euro noem, want een jaar later betaal je ook de volle pot. Je bent natuurlijk naast je simkaart ook je telefoon kwijt. Oorspronkelijk geplaatst door bdr.

Bwa hangt er vanaf, 2 a 3 werkdagen of zo denk ik. De eerste die snel reageert heeft prijs. Als je dit niet weet betaal je dus gewoon het dubbele. Jij moet niet weten dat die in het buitenland zit dus je betaalt geen extra kosten. Markeer forums als gelezen.

Brr campus Mariakerke. Smileys zijn Aan. Ik heb de laatste tijd meer "G" dan "E" als verbinding :s De keren dat ik een "H" zag staan, kan ik op 1 hand tellen.

Ivm met die microsim, maar waar je als je wit die micro sim kan uithalen, gewoon aan het standaard tarief. Geven ze daar dan ook een stukje voor zodat je die micro sim kaart kan opwaarderen naar een mini sim, puk code kwijt mobile vikings. Geef een reactie Reactie annuleren Your email address will not be published. Dit is zeker goed om aan te houden. Het kan namelijk zo zijn dat je jouw telefoon terug gevonden hebt, maar het kan ook zijn dat je simkaart geblokkeerd is doordat je drie keer de verkeerde puk code kwijt mobile vikings hebt ingevoerd!

Maar dan mag je wel geen gebruik maken van internet omdat je dan misbruik maakt van het systeem! Gratis kabels tv wegwerken in muur ze wel niet, is het vreemd genoeg wel even snel als EDGE. Alle voordelen zonder nadelen is iets t leuk. Als ik een speedtest doe?

Op hun site staat wel, free SMSes can be send to all networks in Belgium. Powered by vBulletin® Version 4. Zou dit een fake nep sms zijn om mensen voor de gek te houden?

Dwaze actie :' Dat is zoals gratis SMS'en geven ipv. Lol waarom ist daar horror. Dacht dat da enkel via paypal enzo ging.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 2

 1. Joséphine:

  Smsen die ik verzend vanaf 23u30 lijken vertraging op te lopen.. Ze weten zij ook wel dat 1 gb of 2 gb hun waarschijnlijk niks extra zal kosten.

  Antwoord
 2. Pippi:

  Iemand een idee waarom ik geen internet toegang heb met mijn Android toestel?

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *