Tele2 voicemail uitschakelen

Datum van publicatie: 08.03.2021

Groetjes, Hinke. Kunnen jullie mij hierbij helpen?

Klantnummer Privé Deze informatie is alleen zichtbaar voor jou en moderators. Dit bestand kan niet worden gedownload Sorry, onze virusscanner heeft bepaald dat dit bestand niet veilig is om te downloaden. Ik heb geprobeerd om dit via de virtuele assistent uit te zetten, maar de instructie hiervoor werkte niet.

Het is niet mogelijk om het aantal seconden dat het toestel overgaat aan te passen. Laat me weten of het lukt! Niet dus.

Laat me weten of het lukt. Dit topic is gesloten. Op dit forum kunnen medeklanten je hier niet mee helpen? Hey Arnold, Welkom op het forum.

Niet dus.

Laat je weten of ik iets voor je kan doen?
  • Je toestel gaat standaard 30 seconden over en schakelt daarna over naar je voicemail of naar een doorschakelnummer. Ik heb vanmorgen contact gezocht met tele2 en werd verteld dat inderdaad alles uit stond.
  • BaardDraakje Je hebt helemaal gelijk, maar ik heb het eerst echt niet kunnen vinden, ook niet met de zoekfunctie.

Vanmiddag gechat met een medewerker, er moest even worden gezocht maar uiteindelijk zou alles uit staan. We'll send you an e-mail with instructions to reset your password. Mocht je een nieuwe vraag hebben dan mag je hier natuurlijk een nieuw topic voor openen.

Dankje Hinke. Beste antwoord door Hinke van Tele2 15 juli , We'll send you an e-mail with instructions to reset your password. Kan iemand mij daarbij helpen??

  • Het duurt dan maximaal 24 uur voordat deze wijziging verwerkt is.
  • Wachtwoord vergeten? We'll send you an e-mail with instructions to reset your password.

Sorry, Is er al meer bekend! Hinke, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden, tele2 voicemail uitschakelen.

Als tele2 voicemail uitschakelen gelijk na het intikken de telefoon ophangt pakt hij de code namelijk niet. Ik heb vanmorgen contact gezocht met tele2 en werd verteld dat inderdaad alles uit stond. Bedankt voor de hulp. In dit geval wil ik je graag helpen dit aan te passen.

Meld je aan

Ik accepteer de Forumvoorwaarden. Dank voor de hulp! Hoe zet ik mijn voicemail uit?

Hi Mattdem, Er is zojuist een topic aangemaakt aankondiging zwangerschap tekst dit issue. Meer Tele2, tele2 voicemail uitschakelen.

Hi Emil01, Fijn om te horen dat het is gelukt. Maak een nieuw topic aan als je een vraag hebt. Enter your username or e-mail address.

Zodra er iets bekend is wordt dit vermeld in de eerder benoemde topic! Doorloop vervolgens het activatiemenu. Als je gesprek onderbroken is tijdens de activatie dan is er nog geen voicemailbox aangemaakt. Meer Tele2. Omdat je aangeeft dat het is opgelost sluit ik nu dit topic.

Sinds ik een nieuwe modem heb, zit er voicemail op mijn telefoon? Ik had een soort gelijk probleem, en alles wat logisch lijkt hoeft dat niet te zijn. Wachtwoord vergeten, tele2 voicemail uitschakelen.

Als het goed is wordt de voicemail binnen 24 uur uitgeschakeld. Kan je je voicemail niet zelf in en uitschakelen door een code in te toetsen zoals dat bij elke provider gewoon wel kan. Niet alles lijkt logisch, misschien werkt het bij jou ook wel. Mobiele nummer Priv Deze informatie is alleen zichtbaar voor jou en moderators. Dit topic is cm inch tv BaardDraakje Je hebt helemaal gelijk, tele2 voicemail uitschakelen niet met de zoekfunctie!

Uiteindelijk is het opgelost met behulp van de servervicelijn van T2. Mobiele nummer Privé Deze informatie is alleen zichtbaar voor jou en moderators.

Maar uiteraard gaat het erom dat mijn probleem is opgelost met behulp van een aardige en, volgens mij, deskundige helpdeskmedewerkster. Jaar Maand 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 Dag 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30

Meld je aan Heb je al een account. Inplaats van op mijn eigen antwoordapparaat. Bedankt voor de hulp. Inloggen Inloggen met Facebook of.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 0

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *