Zwembad de berkenhorst review

Datum van publicatie: 17.02.2021

Vanaf het park ben je zo in het bos en op de zandvlakte. Persoonlijk vinden we de badkamer en keuken aan de krappe kant. A F heeft een tip geschreven aug.

Zwembad De Berkenhorst scores a 2. Voorzieningen van accommodatie. Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Het huisje van onze kennissen wasal bij aankomst ronduit smerig, schimmel in de badkamer kapotte keukenkastjes. Met vriendelijke personeel en een mooie accommodatie.

Daar gaat het uiteindelijk maar om! Veel stof onder de bedden. Prachtige kamers. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend. Wim Spruit Kleine supermarkt voor de basics.

Het park ligt in een bosrijke omgeving. Mooi omgeving. Vakantiepark Hogenboom Vakantiepark De Berkenhorst.
  • Een heel mooie park. Cookies accepteren.
  • Het bubbelbad en dompelbad zijn gesloten. Onder bank en bed

Over dit park

Bekijk reviews. De woonkamer was wel lekker ruim. Zijn er historische locaties in de buurt van Vakantiepark De Berkenhorst? Verder alleen maar genoten! Verder het baliepersoneel super vriendelijk en behulpzaam.

Kleine supermarkt voor de basics. Personeel was vriendelijk ondanks corona maatregelen toch een fijn weekend gehad. Zoon van 12 genoot enorm van de georganiseerde activiteiten! Prachtige kamers. Wij stonden aan het water.

Met pin of contactloos betalen heeft voorkeur. Verder staat daar de berging van het kindermeubilair vol schimmel. Anders 35 Alleenreizend 6 Zakelijk 1.

Nederland Gelderland Epe. Subtropisch zwembad Gelderland is de zwembad de berkenhorst review plek om uw kinderen een geweldige dag te laten beleven en voor u om heerlijk te ontspannen en te genieten van de gezelligheid het zwembad met heel het gezin!

Maar de doucheruimte en toiletten: home deco klei action droogtijd die door een technische of medische inspectie raken is voor ons een vraagteken - compleet verouderd en onhyginisch, zwembad de berkenhorst review. Houd 1,5 meter afstand. De badkamer is ronduit vies te noemen is Vakantieparken Kootwijk.

CORONA UPDATE!!!

Have a look at the reviews of Zwembad De Berkenhorst on this page. Schat dat het zwembad tussen de 25 en 30 jaar oud is. Huisje Erg leuk met een kind van 7 en met je hond. Het park ligt in een bosrijke omgeving.

Speelhal inclusief. Hotel Landgoed Ehzerwold. Veilig betalen met. De ligging is prachtig. Dak zwembad dient schoongemaakt te worden. Onze Gastenservice staat siberische boskat prijs dagen per week voor je klaar.

Niet meer van deze tijd. Almere, Nederland 92 bijdragen 14 nuttige stemmen.

6 reviews Zwembad De Berkenhorst

Prijzen en vakantieverblijven. Een leuk en gezellig niet te groot vakantiepark met voldoende faciliteiten. Less text. De ligging is prachtig.

Maar: de stofzuiger zat verstopt hebben wij zelf verholpen en verder vonden we het jammer om zoveel sporen van de vorige gasten aan te treffen, zwembad de berkenhorst review. De eerste termijn dien je binnen 15 dagen na het boeken te betalen. Oude versleten onderdelen waar het ingetrokken vuil er niet eens af te krijgen is.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 1

  1. Julia:

    Vanaf het park kun je mooie wandelingen maken, een dagje naar Paleis het Loo of de Apenheul.

    Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *