Ah ns kaart activeren

Datum van publicatie: 11.01.2021

Laatste nieuws In minder openbaar vervoer: frequente lijnen minder vaak. Kan ik bij gebruik van AH treinkaartjes ook vergoeding vragen bij vertraging? Provincie Groningen verwacht geen vertraging voor trein naar Leer.

Dan kun je ook de video bekijken. Ik vind AH en de NS steeds klantonvriendelijker worden. Ja hoor dat is geen probleem. Ga snel kijken of er voor jou een leuke deal bij zit. Ja bij deze actie wel. Mag ik ook een voucher voor iemand anders kopen Ja hoor dat is geen probleem. Houd de e-ticket wel bij de hand en gooi het niet weg.

Wil je met deze treinkaartjes reizen op het Nederlandse traject van de ICE of de Intercity direct dan moet je een toeslagkaartje kopen. Mag ik ook een voucher voor iemand anders kopen. Petry schreef:. Met het GouweTicket 2e klas kun je 1 dag onbeperkt reizen. Per Severant schreef:, ah ns kaart activeren.

Petry schreef:. NS is actief in de wereld van het openbaar vervoer. Ik wil gewoon een anoniem kaartje waar ik mee rond kan reizen door Nederland.

Werkt het activeren niet?

Ik vind ook niks die treinkaartjes voor uit te printen niet iedereen heeft een printer en dan waarom moet er een wraps en koffie bij doe gewoon een goedkoop retour kaartje waar je gewoon met in en uit check is toch veel klantvriendelijker dan dat uit printen ook voor oudere mensen die ook wel eens met de trein willen gaan en geen printer hebben vind heel klant onvriendelijk en vele met mij.

Provincie Groningen verwacht geen vertraging voor trein naar Leer. Dus op Is weggegooid geld!!!! Wel reizen in de avondspits met goedkope treinkaartjes? Ja hoor dat is geen probleem. Nee dat hoeft niet.

  • Dus verzilver alleen als je zeker weet dat je gaat reizen. Mootje schreef:.
  • Vanaf 1 november online en vanaf 4 november ook in de winkel kun je bij deze supermarkt weer treinkaartjes kopen en net als in april dit jaar ook weer met stapelkorting. Kopieën van het e-ticket worden niet geaccepteerd.

Je kunt ze ook online kopen. Ook zit er een bijlage bij deze e-mail. Geldig tot Bijvoorbeeld: Toon alles. Ron schreef:. Kies je voor laden op de smartphone.

28 gedachten over “Hoe verzilver je een AH Dagretour?”

Wil je met deze treinkaartjes reizen op het Nederlandse traject van de ICE of de Intercity direct dan moet je een toeslagkaartje kopen. Verzilver dus pas de treinkaartjes als je zeker weet dat je ze gaat gebruiken.

Ook mag de treinreis niet afgemaakt worden in de piekuren.

Dat is niet van toepassing als u alleen met NS reist? Dan heb je ah ns kaart activeren de NS-app nodig. Houd de e-ticket wel bij de hand en gooi het niet weg.

Zijn deze treinkaartjes ook gewoon in de winkel verkrijgbaar. Afdrukken kan natuurlijkook.

Hoofdnavigatie

Is weggegooid geld!!!! Nee dat is met een dagretour niet mogelijk. Je kunt deze treinkaartjes gebruiken tot 4. Vul de gevraagde gegevens in. Dan heb je wel de NS-app nodig.

  • De AH treinkaartjes zijn verkrijgbaar vanaf 4 november bij de servicebalie.
  • Bestel gratis Dal Voordeel voor afgestudeerden.
  • De groep heeft de mogelijkheid om bij de heenreis ook gelijk de terugreis te kopen, dit mag ook voor een latere datum zijn.
  • Wil je kinderen meenemen als je de AH treinkaartjes gaat gebruiken?

Zeer klantonvriendelijk. Het kaartje was nog tot daar aan toe, ook niet wanneer de reis vr de spits is begonnen. Zolang je met deze AH treinkaartjes maar op het door NS reisplanner aangeven traject blijft reizen. De Nederlandse Spoorwegen oftewel de NS in de volksmond is het nationale treinbedrijf voor Nederland. Geldig voor een Dagkaart Daluren in de 2e klas. Plan je reis in de onderstaande OV planner en bereken of het AH treinkaartje daadwerkelijk goedkoper is dan de gewone prijs die de OV planner laat zien.

Met de wegwerpkaartjes die afgelopen twee weken bij AH zijn verkocht geldt: 1 inchecken als u het station binnenkomt 2 uitchecken als u het station verlaat, ik heb wel vaker E-tickets van NS gebruikt, ah ns kaart activeren.

Ik zou inderdaad niet adviseren om het op het weer in boa vista manier te ontwerpen. Afdrukken kan natuurlijkook. Het is dus niet toegestaan om met het Groepsticket Daluren tijdens de spits te reizen, of als u van vervoerder wisselt.

Stappenplan voor het activeren van een NS e-ticket

Is upgraden naar een 1e klas tegen meerpijs mogelijk? Maar ik koop ze niet meer. Nieuwe vertraging dreigt voor trein naar Leer: mogelijk pas per 19 okt Als dat niet gebeurt moet je even bellen met de klantenservice van de Spoordeelwinkel.

Ik denk, fam. Meerdere reizigers stellen aan Treinreiziger. Het enige dat je tijdens het verzilveren hoeft op te geven is je naam en de datum wanneer je wilt reizen.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 0

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *