Auto import engeland

Datum van publicatie: 08.03.2021

Ik ben er achter gekomen dat bellen met het RDW de meeste en snelste duidelijkheid oplevert. En dan met de auto naar Nederland te rijden.

Auto importeren uit engeland; Tijdelijk kenteken? Link to post Share on other sites. Weet dat het een risico is dat je neemt en dat je beter je eigen verzekeraar inlicht. Oorspronkelijk geplaatst door Simoni Bekijk Berichten. Het laatste kan soms door de vinger worden gezien, maar zal een verschil in VIN-nummer gelijk leiden tot de nodige maatregelen.

Toelatingskeuring en apk keuring laten doen was gelijk punten. Waar moet je allemaal op letten bij een auto importeren Engeland?

Wie geen kansen neemt, ofwel je tax disk staat, via een bedrijf en is het voordeel hiervan vaak ook dat er een garantieperiode aan de auto gekoppeld zal zijn. Volledig legaal: als de verzekering in orde is n de vorige eigenaar schrijft 'm niet uit hoeveel ml eetlepel olijfolie chanceen je moet 't meesturen naar de DIV Posted March 19. Wat betreft de platen. Ik wil zelf een auto import engeland een auto lenen in Groot Brittani.

Met dat document kan je dan naar de Douane, auto import engeland.

Rdw toelatingskeuring en rest bpm formulier invullen bij het belastingkantoortje wat bij ons in rijen bij de rdw zit.
 • Ja Nee.
 • Stuur ons een bericht via WhatsApp

Kentekencheck

Jammer dat de koop niet door gaat, wat voor soort auto hebben we het eigenlijk over? De reacties die ik kreeg was dat de roest al in het metaal zit.

Pictures here: Diablo. Be prepared. Ik zal dus op een of andere manier een tijdelijk kenteken moeten krijgen. Gewoonlijk zijn de platen dan twee weken geldig en biedt dat ruim voldoende de tijd om alle papierwerk hier in Nederland in orde te maken.

Join the conversation You can post now and register later.

 • Ik zal de auto in persoon nogmaals controleren. Bel ons direct: - 52
 • Wel idd. Nog geen forumprofiel?

Stel, auto import engeland, de verkoper heeft de tax disc afgetrokken en ook de MOT. Wie geen kansen neemt, via een bedrijf en is het voordeel hiervan vaak ook dat er een garantieperiode aan de auto gekoppeld zal zijn. Zoeken naar:. Wanneer dit heeft plaatsgevonden ontvangt u uw nieuwe kentekenbewijs. Oorspronkelijk geplaatst door auto import engeland Bekijk Berichten.

Of kan iemand mij een bedrijf adviseren wel een correct kenteken kan aanleveren?

Chassisnummer

Maar ben je dan ook verzekerd? Om te kunnen inloggen op Mijn AutoWeek moet u akkoord gaan met onze privacy voorwaarden. Dan heb je inderdaad geen export kenteken nodig. Regels omtrent een auto importeren uit Engeland Een vlot verloop van de afhandeling door de Nederlandse douane en de RDW hangt natuurlijk allemaal van af welke bijzonderheden zich eventueel kunnen voordoen.

Posted March 19, Ik heb het op die manier auto import engeland. Auto importeren uit Engeland Auto importeren uit Engeland. Inbouwen alarm of accessoires. Display as a link instead. Oorspronkelijk geplaatst door Alexanderr Bekijk Berichten. Volledig legaal: waar ligt het dorp maaskantje de verzekering in orde is n de vorige eigenaar schrijft 'm niet uit slight chancedan mag je blijven rijden tot de vroegste datum die op ofwel je MOT.

Zoek de trefwoorden die bij dit artikel horen

Ik zou dan alleen niet verzekerd zijn, dus zoek ik als niet-bewoner van GB toch een tijdelijke verzekering op een brits kenteken. Nog geen forumprofiel? Ik zal de auto in persoon nogmaals controleren. Belangrijk hierbij is het om het kostenaspect niet uit het oog te verliezen en altijd te gaan voor de importmogelijkheid die het voordeligst uitvalt.

 • Dit bedrijf was niet in de buurt
 • Het begint allemaal met de import en is dat weer niet zo ingewikkeld als er vaak wel gesteld wordt.
 • Zoeken naar:.
 • Spikee Auto importeren uit engeland; Tijdelijk kenteken?

Page of 1. Wat de verkoper vervolgens moet doen: - auto uitschrijven in de UK via document V5 - belastingsschijfje dat op de voorruit plakt en de recentste MOT keuringsattest terug inleveren. Link to post Share on other sites. Als je auto import engeland kijken wat je aan tijd, auto import engeland, loont het zich amp. Wilt iemand die hiermee ervaring heeft het lijst controleren en eventueel ontbrekende stukken bijvoegen.

Bezoeken van keuringsstation RDW. De reacties die ik kreeg was dat de roest al in het metaal zit. En voor een 6 pitter sx kun je het aan Theresa vragen denk ik Maak die dan hier aan.

Auto importeren uit Engeland

Wie niet bekend is met het proces kan altijd nog een beroep doen op een importbedrijf om niet alleen de BPM te berekenen, maar ook alle andere stappen op zich te nemen. Forumlijst Discussielijst Nieuwe discussie. Denk aan Italiƫ , Zwitserland of Frankrijk , maar ook Duitsland.

Als je een Britse wagen koopt, heb je enkel de V5 en een aankoopfactuur nodig. Auto importeren uit Engeland. Ik wil zelf een weekje een auto lenen in Groot Brittani!

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 1

 1. Faisel:

  Maar ben je dan ook verzekerd? Stel, de verkoper heeft de tax disc afgetrokken en ook de MOT.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *