Bandenmaat zoeken op kenteken

Datum van publicatie: 18.11.2020

De wettelijke minimale profieldiepte van autobanden is 1,6 mm. BMW 5-Serie.

De bandenmaat opvragen via het kenteken kan alleen wanneer je internet tot je beschikking hebt. Renault Laguna. Toch is dit echt een misverstand, want ook zonder sneeuw is het verstandig om winterbanden aan te schaffen. Duurt het nog een tijd voor je auto op moet voor de APK keuring?

ABS Pomp. Pirelli slicks 22 april  door Kuil Banden · Published 22 april · Last modified 29 april Pas zelf de schadevrije jaren en de te rijden kilometers per jaar aan.

Voor meer informatie, aankoop bij een autocenter of bij je autodealer. Neem contact met ons op Neem contact met ons op Contactformulier. Autobanden zijn het contact tussen de auto en het wegdek, raadpleeg onze. BMW 5-Serie. Fiat Punto.

Of bekijk meer informatie. Banden Velgen Klanten gids. Het kentekenbewijs, sinds de kentekencard geheten, is een handige tool om te weten te komen welke banden je nodig hebt.
  • Autokosten berekenen De autokosten gratis berekenen met het kenteken.
  • Vertrouw op de kennis van de experts Als je de verkeerde bandenmaat op kenteken hebt gevonden en aan de hand hiervan nieuwe banden koopt dan kan het goed zijn dat de banden niet passen. Als je nieuwe velgen koopt kan het ook nodig zijn om nieuwe banden aan te schaffen en vice versa.

Overige merken. Hoe kies ik mijn autobanden? Afhankelijk van uw personenauto -een grote sedan of een kleine stadsauto- zal er bij een bepaalde grootte van het wiel een autoband passen. Lichtmetalen velgen Stalen velgen.

Hierdoor heeft een zomerband minder grip op nat en besneeuwd wegdek bij lage temperaturen. Klik op een van de vlaggen om meer te weten te komen over één van onze buitenlandse winkels.

Opel Astra. Simpelweg omdat de radiaalband een niet slijtgevoelige bandopbouw methode is met een stevig karkas. Ook is bandenmaat zoeken op kenteken exacte waarde van een auto te berekenen. f je schakelt de experts in van Kuil Banden? Ik heb nieuwe banden nodig Je bent van plan nieuwe banden te kopen!

Recente auto-onderdeel zoekopdrachten

Bij een hogere slijtage moet je ook eerder de band verwisselen. Kortom Vijf gegevens volstaan om de bandenmaat te vinden die geschikt is voor jouw voertuig. Kies je een zomerband, winterband, all-seasonband of eerder een run-flat band?

Als we deze vijf stappen doorlopen op rezulteo  dan vind je vervolgens een drietal bandenmaten die gehomologeerd zijn voor de Citroën DS5 uit het voorbeeld.

Leer alles over de montage en de mogelijke extra diensten: vervangen van 2 of 4 banden, geometrie of vullen met stikstof. Sportvelgen Set. De wegenbelasting opvragen via het kenteken. Een vermogen van bijvoorbeeld kW wordt pk x 1,36wat wordt afgerond op pk. Bandenmaat zoeken op kenteken Auto banden Geen categorie landbouw nieuws truck velgen. Diameter Selecteer 10 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 Selecteer diameter.

Vertrouw op de kennis van de experts

Citroen Saxo. Wilt u weten welke maat zomerbanden of winterbanden u nodig heeft bij het aanschaffen van nieuwe banden? Wanneer je niet veel kilometers maakt en niet met winters weer rijdt, zijn 4-seizoenenbanden een slimme optie. Portierruit 4Deurs links-voor.

  • Gezien de grote invloed van de banden op de verkeersveiligheid heeft de overheid een minimum profieldiepte vastgelegd.
  • Als we deze vijf stappen doorlopen op rezulteo  dan vind je vervolgens een drietal bandenmaten die gehomologeerd zijn voor de Citroën DS5 uit het voorbeeld.
  • Via het kenteken zien wat een auto nieuw gekost heeft.
  • Artikelen Onze databank met recensie's is een van de grootste op internet in Nederland.

Zoek de puzzel zelf maken op via het kenteken. Voor jouw veiligheid ondersteunen we deze browser niet meer?

Details van elke auto zoals geregistreerd bij het RDW. Bestelwagenbanden worden vaak blootgesteld bandenmaat zoeken op kenteken zware gewichten en hebben daarom een extra versterkte basis en karkas, de zogenaamde reinforced band. Banden monteren, bandenmaat zoeken op kenteken. Achternaam of BTW-nummer:. Bandenmaat opvragen via het kenteken maakt het gemakkelijker om banden te bestellen.

Iedere auto heeft vier wielen met op ieder wiel een band. Niet bandenmaat op kenteken zoeken maar makkelijk aflezen op band De makkelijkste manier om de bandenmaat van je auto te achterhalen is door simpelweg de code op je huidige banden af te lezen.

Er zijn meerdere websites zijn waar je je kenteken in kan voeren om zo een bandenmaat te achterhalen. Het is niet verstandig om in de winter met zomerbanden te rijden, maar het is ook niet slim om met winterbanden in de zomer te rijden. Dan brengen we gratis jouw banden op spanning. United Kingdom.

Mazda CX. De wettelijke minimale profieldiepte van autobanden is 1,6 mm? Het direct autobanden op kenteken bestellen is ook mogelijk als u een kenteken check heeft gedaan.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 0

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *