Duitse reus konijn prijs

Datum van publicatie: 09.03.2021

Ze doet het gelukkig erg goed en ze is een vrolijk en nieuwsgierig konijntje. Kai is een erg vrolijk, nieuwsgierig en ontzettend lief konijn. Wie ziet het zitten met dit leuke koppel?

Te koop duitse reus blauw witoor rammen zijn ruim 7 weken oud kunnen gelijk mee moeder is wit en aanwezig, foto 19 vader is blauw. See More. Dim is momenteel een binnenkonijn. Cammy is een lief en ondernemend konijn. Blauwe ram Wildkleur ram Meer info via pb. Linde is een echt kleuterkonijn. Wat ze echt mist, is een maatje.

M Budel, duitse reus konijn prijs. We hopen net als voor alle andere konijnen dat ook Hielke snel een gouden mandje heeft. Ze wacht met smart Charlie zit in de pleegopvang en we hopen dat hij snel opknapt!!? Dit is Pepijn Pepijn is zo grappig en lief?

Babbel is een ontzettende knuffelkont en komt graag bij je voor een aai. Ze zitten nu al veels te lang in de opvang.
  • Wortegem-Petegem Gisteren. Kai is een erg vrolijk, nieuwsgierig en ontzettend lief konijn.
  • Reuzen Konijnen Limburg January 23, ยท.

Rambo junior is een Duitse reus. Ferwert 24 okt. Jipje is een rustig en zachtaardig konijn. Koos is een heel erg lief en erg aanhankelijk mannetje. Die mooie Berry met zijn guitige koppie. Log In.

Peach is een heel lief en aaibaar konijnenmeisje. Wegens het niet passen in onze groep konijnen, nergens bang voo. Welke gezellige ex-ram ziet een dat met Lara auto import engeland. Zo ook met Chica. Duitse reus Schitterend nestje duitse reuzen, zijn wij op zoek naar een goed plekje voor onze haaskleurige duitse reus.

Nog 2 rammetjes vrij in de kleur opal zijn nu 9 weken oud en mogen verhuizen zijn tam duitse reus konijn prijs een druk huishouden gewend ik ben lid van.

Belangrijk is dat ze op een zachte ondergrond komen te wonen dus geen tegels. Dit is Bink Bink is een 6 jarig kereltje,die onlangs zijn maatje heeft verloren. Ze komt bij je voor een aai,maar verder wil ze graag haar eigen ding doen. Ze is samen met Anna binnengekomen.

Gelukkig doet ze het hartstikke goed en ze rent er niet minder om. Welke dame ziet het zitten met Siep. Ze is heel lief, gezellig en schattig en vindt een aai erg fijn.

Nijnn is een Teddy dwerg voedster. Categorie : Konijnenras. Bugs is 12 april gecastreerd en hij mag vanaf 28 april op date, duitse reus konijn prijs.

Ondanks zijn ervaring is Muis heel erg lief en heel erg nieuwsgierig. Als gezegd is Nijnn een Teddy konijn. Bieden 25 okt. Mooie duitse reuzen 4 witoor en 3 zwarte het zijn allemaal mannetjes mooie gezonde konijntjes.

Geel 7 okt. Jacob zoekt een gezellige vriendin om lekker tegenaan te kruipen en mee op ontdekking te gaan. Luca lijkt echter een normale korte vacht te hebben, maar is zelf nog volop in de groei. Welke leuke dame ziet hem zitten. April 27. Wegens verhuizing doe ik mijn duitse reus weg. Er is duitse reus konijn prijs een leuke ex-ram die haar wel ziet zitten aan zijn zijde. Dus dames deze leuke kerel wil je toch niet laten gaan.

Dierensoorten

Dit is Jillz Jillz is een leuke ,maar een nog wat angstige voedster. Raszuivere wildkleur Duitse reuzen, Knaagdieren en konijnen, Peer Kapaza.

Ontvang meldingen van nieuwe zoekresultaten Bewaar zoekopdracht.

Schattige en handtamme duitse reuzen te koop in de kleur ijzergrauw witoor. Haar baarmoeder is daarom verwijderd en ze knapte direct na de operatie op.

Welke leuke, voedster komt daten met Hugo.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 0

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *