Kan mail niet verwijderen android

Datum van publicatie: 13.01.2021

Bedankt dat u dit als antwoord hebt gemarkeerd. Klik hierop en verwijder vervolgens alle items. Hoe tevreden bent u met deze reactie?

Tik hierin op Prullenmand. Op een Mate 9 staat een standaard email programma wat hoort bij Android 7 en is volgens mij niet specifiek iets van Huawei.

Als je de mail van je mobiel nooit hebt opgeschoond kunnen er zomaar honderden of duizenden berichten in een mailbox aanwezig zijn. Kortingen op heel veel Samsung-producten Advertorials Adv Hot. Als ik dan opnieuw kijk bij opnieuw ingekomen berichten blijken alle verwijderde berichten weer aanwezig te zijn. Tik op  Account s.

Tip : Je kunt je Gmail-instellingen wijzigen om snel deze actie uit te voeren door naar links of rechts te vegen op berichten in de berichtenlijst. Tik op de letter of foto naast de berichten die je wilt verwijderen.

Was dit nuttig. Als dit het enige Google-account op de telefoon is, moet je uit beveiligingsoverwegingen het patroon.

Laat Verplaats los en er verschijnt een nieuw paneel. De berichten in de prullenbak bekijken Open de Gmail-app op je Android-telefoon of -tablet. Tik op Verplaatsen naar.

Simpel je e-mailmappen opschonen in iOS en Android

Was dit nuttig? Onbeantwoorde forum-onderwerpen. Tik in de linkerbovenhoek op Menu. Anoniem bellen doe je zo. Klik op Alles. Klik in de linkerbovenhoek op de pijl-omlaag.

  • Meerdere berichten verwijderen Meerdere berichten verwijderen Open de Gmail-app op je Android-telefoon of -tablet.
  • Alle reviews. Tik op Google om je Google-account toe te voegen.

Het is niet mogelijk om alle berichten te verwijderen vanuit de Gmail-app, kan mail niet verwijderen android. ADV: Samsung Week. Tik op Accounts? Deze site in andere talen x. Blog Alle artikelen Doe er je voordeel mee Op de hoogte Hoe zit dat. De instellingen voor verwijdering kiezen Hier vind je meer informatie over hoe je de instellingen voor verwijdering kunt aanpassen, bijvoorbeeld of je een bevestiging wilt ontvangen voordat een bericht wordt verwijderd en of je berichten standaard wilt archiveren of verwijderen.

Meld je aan

Als dit de functie is die je zoekt, dan kun je die vinden door op de Opnieuw: Om welk e-mail programma gaat het? Werk dan met zoektermen. Selecteer nu met het vinkje in de bovenbalk alle getoonde conversaties, er verschijnt een extra regel met de link Selecteer alle conversaties die bij deze zoekopdracht passen.

Blog Alle artikelen Doe er je voordeel mee Op de hoogte Hoe zit dat. Groeten, Pascal. E-mails lezen Gmail-berichten verwijderen of verwijderde berichten herstellen. Tik op de letter of foto naast kan mail niet verwijderen android berichten die je wilt verwijderen. Over het algemeen kies je deze opties als je een e-mailprogramma zoals Microsoft Outlook of Apple Mail gebruikt.

Berichten verwijderen

Heb je mail verwijderen van server aanstaan? Was dit nuttig? Ik zie ze dan niet meer terug in de map verwijderde berichten.

  • In de nieuwe Outlook app zie ik die mogelijkheid niet en ik heb het idee dat als ik dus berichten in de prullenbak stop van de Outlook app, dat ik ze niet meer terug zie als ik op mijn Laptop mijn email bekijk.
  • Heeft dat met een instelling te maken?
  • Dan kan het verstandig zijn om al je e-mailmappen eens op te schonen.
  • Je kunt een paard naar het water leiden, maar je kunt het paard niet dwingen te drinken……..

Het is niet mogelijk om alle berichten te verwijderen vanuit de Gmail-app. Het beeld van je pc weergeven op je tv via Chromecast? Tik op Kan mail niet verwijderen android onder in beeld en houd Verplaatst ingedrukt terwijl je het net geselecteerde bericht de-selecteert. Laat Verplaats los en er verschijnt een nieuw paneel? E-mails lezen Gmail-berichten verwijderen of verwijderde berichten herstellen Gmail-berichten afdrukken Bijlagen openen en downloaden in Gmail Berichten als gelezen of ongelezen markeren Een ster toevoegen aan e-mails in Gmail Gmail-berichten archiveren of negeren Spam in Gmail markeren of de markering opheffen Belangrijkheidsmarkeringen in Gmail Afbeeldingen in- of uitschakelen in Gmail E-mails tot een later tijdstip snoozen Vertrouwelijke e-mails sturen en openen Een voorbeeld van je salade biefstuk peer gorgonzola bekijken.

Klik op Alles, kan mail niet verwijderen android. Ik heb dezelfde vraag Ik kan bij de standaard instellingen het niet verhelpen [b]Bij mij kan ik de emails van gmail.

Gerelateerde artikelen

Dit geldt ook voor alle e-mails, contacten en instellingen. Als je accounts toevoegt, moet je uit veiligheidsoverwegingen mogelijk het patroon, de pincode of het wachtwoord van je telefoon invoeren.

Deze site in andere talen x. Handig WhatsApp laat je nu voor altijd een chat muten, zo werkt het.

Tik op Verplaats onder in beeld en houd Verplaatst ingedrukt terwijl je het net geselecteerde bericht de-selecteert. Dat houdt in dat als je e-mails leest of verwijdert, dit ook gesynchroniseerd wordt met de server, dan kun je uiteraard de optie Archiveren nog gebruiken? Wil je de items alleen uit je postvak halen maar niet echt verwijderen, kan mail niet verwijderen android. Hartelijk dank voor uw feedback.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 0

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *