Oud duitse herder kennel overijssel

Datum van publicatie: 24.02.2021

Fokker vermelding toevoegen Je hebt nog geen vermelding als fokker op de HondenPage gezet. Wij zijn onze kennel in gestart. Verder is zijn ruglijn recht en niet schuin aflopend zoals bij de Duitse herder.

Pups van Aife en Jardan 1 één week oud! De boerderij bevindt zich net achter de duinen op de grens tussen Callantsoog en Julianadorp. Eerste Vlaamse fokker van Altdeutsche Schäferhunde of oudduitse herders. Sehr sehr exclusivio doggies! Ze moeten zoiezo beoordeeld zijn op hun heupen en ellebogen. Meer info op onze website. Weet niet of je van plan bent daar een pup aan te schaffen.

Onze honden hebben allemaal een lief, sociaal en betrouwbaar karakter. Bekijk de fokker vermelding van Shepherds of Sandevoerde. Al onze pups worden verkocht met een Certificaat van Fokniveau en een koopverdrag van de V.

Zoek in alle afdelingen? Oud duitse herder en Kooiker kennel.

Er is geen nestplanning voorzien voor Voor info kunt u vrij… Type bedrijf: Hondenfokker.

Zoeken met Startpagina

Kortharige Duitse herder puppy's' In huiselijke kring opgevoed: goede socialisatie, komen in contact met kleine kinderen, vreemde geluiden zoal. De Oudduitse Herder is een hele leuke gezinshond en heel lief met kinderen. Onze Fay leeft bij ons binnen in huis en heeft een topkarakter! Weet niet of je van plan bent daar een pup aan te schaffen.

De nestjes kunnen geboren worden in Zandvoort of in Holten zomers Medio zomer verwachten wij ons eerste nestje.

Gezondheid socialisisatie vinden wij een pre. Gespecialiseerd in het fokken van langstokhaar Duitse herders. Hubertus Ontwormdgevaccineerdgetatoeerd, en garantie op heupdysplasie. Geloof ook niet in de fabeltjes dat een oudduitse gezonder zou zijn, want dat is echt klinkklare onzin. Heeft u andere vragen.

Welkom bij de voorhorsthoeve!

Wij hopen dat u veel plezier zult beleven aan het bekijken van onze website. Kennel van Duitse Herders, werklijn; het adres voor de gezonde en sociale hond, met een flinke portie werkdrift. Er zullen af en toe pups geboren worden.

DM nog niet bekend. Welkom op onze website. De toekomstige nieuwe eigenaar is dan ook altijd van harte welkom om zijn of haar puppy te zien opgroeien. Onze prioriteit is een duurzaam fokbeleid: zuivere bloedlijnen en een familiaal karakter. Er zullen af en toe pups geboren worden. Wij zijn onze kennel in gestart?

Startpagina Sponsors

Kleinschalig hobbyfokker van de Oudduitse Herdershond. Meer info op onze website. De eerste 2 weken zijn voor moeder en pups. De foto's' zijn recent en werkelijk van de pups die beschikbaar zijn Geslacht: 1 mannelijk, 6 vrouwelijk, Kleur: Zwart en Tan, de pups. Montgomeryhof 58 ER Panningen Meer informatie.

Low Land Shepherd. Rasinformatie Kennel Je nai rien oubliKennel Je nai rien oubli. De eerste maanden zijn de belangrijkste maanden. Bekijk de fokker vermelding van Oud duitse herder en Kooiker kennel.

We fokken raszuivere Duitse herders voor Politie en of Militair. Oudduitse herder kennel Des Quatre Montagnes? Duitse herder kennel, oud duitse herder kennel overijssel.

Meer suggesties

Wilt u de hond in het echt meemaken? Pups kunnen wekelijks van start gaan vanaf 8 weken 'oud'. Bij de lessen staan de eigenaar en hond centraal, Les in kleine groepjes, Lestijden in overleg, Binnen- en buitenaccommodatie, Advies bij de keuze van een hond,… Type bedrijf: Hondenschool,Hondenfokker,Gedragstherapie.

Schriftelijke garantie En voor een sportieve prijs De Duitse herder pups hebben stamboom St.

Op de HondenPage kun je jezelf gratis als fokker vermelden. Mocht je overstag gaan voor een LSH, koop idd een pup uit goedgekeurde ouders. Wilt u de hond in het echt meemaken.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 3

 1. Daaf:

  Voor info kunt u vrij…. Bekijk de fokker vermelding van Oud duitse herder en Kooiker kennel.

  Antwoord
 2. Cheverny:

  Er wordt uitsluitend gefokt met HD en ED vrije honden.

  Antwoord
 3. Janina:

  Wij fokken duitse herders langhaar.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *