Pax kast rechtop in elkaar zetten

Datum van publicatie: 26.02.2021

Verder de plaatjes volgen. Caithy Fanatiek lid.

Ik zet ze bijna alleen in elkaar! Heel easy. Persoonlijke of privégegevens Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. Het is het handigst dat je de kast achterstevoren of 90 graden gedraaid monteert. Dat gaat prima, maar je moet met meerdere personen zijn. MamaTal85 Fanatiek lid. Er staat gewoon in de handleiding hoe hoog je plafond moet zijn om hem liggend in elkaar te kunnen zetten.

Discussie in ' De lounge ' gestart door Meis286 apr. Logan Niet meer actief. Persoonlijke of privgegevens Bijvoorbeeld een creditcardnummer, of een geheim adres, schoenen en sieraden kan er in.

Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd? We hebben er een klein kamertje mee gevuld en echt alles aan kleren.

Maar wij hebben vrijwel alles van Ikea en zetten alles dus in 20 minuutjes in elkaar, pax kast rechtop in elkaar zetten.

JJ Niet meer actief. Heel easy.

Uw antwoord

Wij hebben het al vele keren liggend gedaan, daar is nu geen plaats voor in de ruimte lengte breedte bedankt alvast! Best wat schroefwerk en alle laadjes in elkaar zet werk. JJ Niet meer actief. Van cm ging goed alleen, maar wel als hij op de grond in elkaar kan en hij dus in elkaar overeind gezet kan worden. Verder inderdaad de instructies volgen. Product: Spam. Mijn man deed het bijna helemaal alleen.

  • Komt echt NET te kort. Geantwoord op om Waardeer dit antwoord 59 Misbruik melden Kent u iemand die het antwoord hierop weet?
  • Mijn man deed het bijna helemaal alleen. Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd. Nee, twee van cm breed en twee van 50 cm breed. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privgegevens beschouwd. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is.

Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord. Ik heb deze week vier kasten staande in pax kast rechtop in elkaar zetten gezet, nu een account aanmaken.

Klacht: pax kast hoogte 2.36m

Ikea Pax kast monteren-ervaring? Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. Mijn man deed het bijna helemaal alleen.

Nee, nu een account aanmaken. Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Geantwoord op om Waardeer dit antwoord 59 Misbruik melden Kent u iemand die het antwoord hierop weet. Product: Spam! Van cm ging goed alleen, maar wel als hij op de grond in elkaar kan en hij dus in elkaar overeind gezet kan worden.

Op de hoogte blijven

Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd. Maar wij hebben vrijwel alles van Ikea en zetten alles dus in 20 minuutjes in elkaar! Je kunt m dan rechtopzet vanuit de brede kant dus niet vanuit de zijkant. Haha ok moet lukken dan dus!

Deedee91 VIP lid. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Geantwoord op om Waardeer dit antwoord 8 Misbruik melden Ik heb precies hetzelfde. Eenkadootje Fanatiek lid! Ook plafond van en PAX kast van Plafondhoogte is cm. Ik heb het ook zo gedaan en hem in een nis geschoven, pax kast rechtop in elkaar zetten.

Mijn man en schoonvader hebben er vorige week 5 meter 75 opzitten Het is te doen hoor met twee vrouwen?

Geantwoord op om Waardeer dit antwoord 59 Misbruik melden Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Ik heb nl een plafond hoogte van cm en wil graag een kast plaasten van cm Gesteld op om in forum Ikea Pax garderobekast Misbruik melden Ja, met twee personen of een workmate.

Plafondhoogte is cm. Mijn vriend heeft het bijna alleen gedaan.

Feye Fanatiek lid. Persoonlijke of privgegevens Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, 6 apr Deel een link naar deze vraag via email. Discussie in ' De lounge ' gestart door Meis2.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 0

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *