Restaurant de groene lantaarn

Datum van publicatie: 15.11.2020

Wat een unieke locatie met dit prachtige terras met daarbij de grote tuin en uitzicht op de in die tuin gelegen prachtig gerestaureerde De schuur heeft een constructie met ankerbalkgebinten en wordt gedekt door riet gevlochten nok en kuif.

Een keer is prima, maar het was too much. Rundertartaar en Jalapeno. Type: Boerderij. De chocolaatjes zijn waanzinnig lekker. Ook de soep was bijzonder smakelijk, zoals alles  hier perfect in balans. Heerlijk brood. Datum van bezoek: juli

Heerlijk licht en fris en de toets van de snijboontjes agenda delen apple ik geweldig lekker. Een perfect gebraden stukje rugfilet van het lam lag in het midden van het bord. Ik ging er vanuit dat dan een meerprijs voor het gerecht gerekend zou worden van EUR 10,. De beste hotels in de buurt bekijken De beste restaurants in de buurt bekijken De beste attracties in de buurt bekijken, restaurant de groene lantaarn.

Werkelijk een restaurant de groene lantaarn zaak. Heeft dit restaurant zitgelegenheid.

Het poeder van plankton had een enorm sterke smaak, heel vreemd, omdat het gewoon poeder was. De kwarteleitjes waren uitstekend gepocheerd, de bloemkool lag in de saus op basis van parmezaan en mierikswortel, waarin ook de kleine gnocchi te vinden waren. Een perfect gebraden stukje rugfilet van het lam lag in het midden van het bord.
  • Recensie toevoegen.
  • De patissier zelf gaf ons de toelichting er op, erg leuk!

Waarderingen en beoordelingen

Datum van bezoek: juli De terrine was perfect op temperatuur en heerlijk romig, maar toch stevig, de drop was heel luchtig en licht, maar net voldoende aanwezig. Geen wagen meer in het restaurant. Wat een supergerechten en wat een prachtige ambiance. Bezit of beheert u deze gelegenheid?

Copyright - Restaurant recensies van Carla, Restaurantbelevingen Alle rechten voorbehouden Privacyverklaring. Heerlijke appetizers. En nu werd ook duidelijk waar het intrigerende ei voor restaurant de groene lantaarn er zat bestek Christoffle in en we konden zelf kiezen waar we mee wilden eten. Zes gangen all-in. Brood in de bekende rode zakdoek kwam op tafel en op de zwerfkei kwam heerlijke boerenboter met zeezou t.

Navigatiemenu

De aangebouwde staart, gekoppeld via een tussenlid, heeft een deels gemetselde basis en is voor de rest in gepotdekselde houten delen opgetrokken. De gerechten zijn uitmuntend van smaak, maar toch gestoeld op de klassieke keuken dus blijf het herkenbaar. Een wit bolletje op een brioche-krokantje bleek te bestaan uit mousse van spekbokking, koud gerookte haring en Amsterdamse ui en ook dit hapje was geweldig hoog op smaak en de combinatie was een vondst.

Bijzonder mooie wijnkaart met betaalbare wijnen waar ruim restaurant de groene lantaarn uit is! Is dit een restaurant waar vis en zeevruchten geserveerd worden. Omschrijving van Restaurant De Groene Lantaarn?

Een keer is prima, maar het was too much. Bij het vleesgerecht kwam een glas Unlitro uit Toscane. Lijst wordt bijgewerkt Dit restaurant in Staphorst bezocht op een mooie zomeravond in augustus.

Meer informatie

Taal Nederlands. Het gerecht bestond uit kwarteleitjes, bloemkool, parmezaan en kleine gnocchi. Het in zuidelijke richting lopende gedeelte waarschijnlijk een latere uitbreiding heeft geheel gepotdekselde delen.

Op de rekening zag ik een meerprijs van EUR 25,- per extra gerecht.

  • Een uitstekende afsluiting van een meer dan perfecte maaltijd.
  • We keren natuurlijk terug!
  • Hierna werd er een indrukwekkend chromen ei op tafel gezet….
  • Is dit restaurant geschikt voor zakelijke bijeenkomsten?

Op een lepel kregen we een makaron van rode biet, wat een ware smaakexplosie opleverde, reden: de upsell acties om telkens meer gerechten te verkopen. Rundertartaar en Jalapeno. Een prima combinatie en perfect in balans! Kan niet wachten voor ons volgende bezoek, restaurant de groene lantaarn. De ingang van het prachtige restaurant is aan de zijkant bij de eigen parking en we kregen een vriendelijke ontvangst. Heel goed 4. Restaurant de groene lantaarn een ster minder.

Wij hebben gevraagd of het all-in menu van onze bon met n gang uitgebreid kon worden.

Recente klanten met een PALUX Maatwerk keuken...

Likkepot, rode ui, paprika en bieslook. Copyright © - Restaurant recensies van Carla, Restaurantbelevingen Alle rechten voorbehouden Privacyverklaring Designpro. Een ei in een ei, aldus de uiterst attente dame van de brigade. Waardering Boerderijcomplex van cultuurhistorisch belang vanwege de afleidbare ontwikkeling van een boerenbedrijf, van architectuurhistorisch belang vanwege de vormgeving en het materiaalgebruik.

Het was een Uibel, Katzensprung Grner Veltliner. Even een woord over de zwarte brigade: die is hier uitstekend? Bij het gerecht in het menu met ree was de filet vervangen door een stoof!

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 0

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *