Rivieren europa blinde kaart

Datum van publicatie: 09.12.2020

Copyright © MeesterMichael. Ken jij de hoofdsteden?

Waar woon ik? Verenigd Koninkrijk - Engeland - Brujon. Oostenrijk topografie om te oefenen - Brujon. Onder de kaart vind je veel meer kaarten om aan te klikken per land of regio. Grote kaart van Europa om te oefenen - TopoSite. Neem de Heli en vlieg naar de steden.

Sleep de kaart van Duitsland tot je de stad die gevraagd wordt gevonden hebt, rivieren europa blinde kaart. Waar woon ik. Topografie: Eilanden in Europa Waar ligt het. Eurolanden Welke 16 landen vormen de Eurozne. Of doorzoek de website met Google om het te vinden.

Topografie: Rivieren in Europa Wijs de rivieren aan.

Welkom nieuwe Europeanen.
 • Waar woon ik? Topografie testen - Brujon.
 • Kaart van Schotland Kaart van Wales Ceremoniële graafschappen en grote steden om te oefenen - zelfcorrigerend. Topo-basis Topo Basis bevat oefenmateriaal voor de topografielessen in de bovenbouw.

U bent hier

Als je niet binnen de tijd het juiste antwoord geeft dan zal het programma het antwoord geven. Skandinavië topografie - Brujon.

Topografie: Quiz landen van Europa - Lizardpoint. Geologische opbouw van de aardkorst onder Europa Reliëfkaart van Europa. Mooie kaarten met veel mogelijkheden om e. Met korte afstandinformatie.

 • Topografie Europa - computermeester. Weet jij het precies of bijna?
 • Europa en andere continenten. Commerciele kaarten om even in te zien of te "Knippen".

Topo VMBO. Topografie kaarten voor heel Europa om zelf je topografie rivieren europa blinde kaart testen en te oefenen. Virtual Pilot - Lufthansas-spel. Bekijk het overzicht van de landen met de desbetre. Plaatsbepaling Europese landen oefenen - Arkorum. Dit doe je door een klok in te stellen op een aantal seconden per vraag.

KlasCement.net is een officiële website van de Vlaamse overheid

Hoofdsteden oefenen van Europa. Je kunt ze overal voor gebruiken. Naast de "gewone" oefeningen - aanwijzen van plaatsen op een blinde kaart - zijn er een aantal nieuwe spelletjes en multiple choice quizzen toegevoegd.

Welkom nieuwe Europeanen. Oefen ook of je alle EU landen kent? Ook mooi voor o. Vlieg met de helikopter zo snel mogelijk naar de juiste stad. Landen en hoofdsteden oefenen - zelfcorrectie!

België Staatkundig, Europa Staatkundig

Virtual Pilot - Lufthansas-spel. Commerciele kaarten om even in te zien of te "Knippen". Je kunt veel landen uitlichten. Er zijn 3 kaarten om te oefenen en je kunt zelf instellen hoe je wilt oefenen.

Topografie: Italië Sleep de kaart van Italië tot je de stad die gevraagd wordt gevonden hebt.

Je kunt heel Europa oefenen of een deel van Europa. Kaarten van parkiet neusdop ziek desbetreffende landen van Europa om online mee te oefenen en zelf te testen.

Even scrollen dus. Topografie: Spanje Sleep de kaart van Spanje tot je de stad die gevraagd wordt gevonden hebt. Topografie hoofdsteden oefenen. Veel fotomateriaal en reisinformatie? Midden-Europa topografie - Brujon, rivieren europa blinde kaart. Met heel veel mogelijkheden om zelf alles op te roepen aan gegevens.

Oefen de plaatsnamen.

Ontdek ook

Kopieerbladen topografie groep 7 - Zwijsen. Veel fotomateriaal en reisinformatie. Topografie: Quiz landen van Europa - Lizardpoint. Europa en andere continenten.

Je vindt hier informatie en oefenmateriaal voor de kaartkennis en topografie van Europa, en links naar websites hierover. Topografie: Landen in Europa Waar ligt het. Klik een land aan in het overzicht en u kunt kiezen uit heel veel mogelijkheden voor meer kaarten.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 3

 1. Juninho:

  Veel fotomateriaal en reisinformatie.

  Antwoord
 2. Jamila:

  Mooie kaarten groot uitgelicht.

  Antwoord
 3. Wladimir:

  Grote kaart van Europa om te oefenen - TopoSite.

  Antwoord

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *