T mobile thuis recensie

Datum van publicatie: 07.03.2021

Kortom kies alsjeblieft voor een andere provider! Je bent een van de weinigen die een case serieus oppakt en hier verantwoording neemt.

Kortom, Ik zit bijna een jaar bij T-mobile Thuis en ik heb in dat jaar geen fatsoenlijk internet en tv gehad. Na een week nog niets gehoord dus nog een keer gebeld "oh ja ze zijn het vergeten om het door te geven, ik ga zorgen dat je vandaag nog een afspraak met de monteur kan inplannen".

Ik zou binnen twee weken horen wat er verder ging gebeuren. Zeker als je belt om je contract stop te zetten. Dit bleek niet mogelijk te zijn. AB: knoppen reageren soms slecht fysiek.

Daar komt nog bij dat keer op keer de verkeerde spullen werden opgestuurd en konden t mobile thuis recensie helemaal geen tv kijken gedurende 2 maanden. Maar KPN heeft me in ieder geval nooit onder het mom van 'ik stuur u wat verleng-opties toe' een nieuw spullen van vroeger die geld waard zijn door mijn strot geduwd.

And I will make sure to get this message through on social media and every person we know!!. Omdat ik nog niet in het bezit van de Unifi AP was, heb ik de Wifi mijn eigen naam gegeven. Heb vandaag "bellen" erbij besteld dat gaat heel soepel, t mobile thuis recensie. Op basis van toezegging service medewerker contract verlengd.

Medewerkers zijn weinig meedenkend en oplossingsgericht en verschuilen zich achter het systeem.
  • Ik kon geen bezwaar maken.
  • Verander dit naar router IPTV. Woon ondertussen een maand in een nieuw huis, zonder internet.

Klantervaringen

De medewerker heeft aangegeven dat als het voor 20 oktober geregeld kan worden, dan kunnen de monteur 20 oktober internet aansluiten. Klantenservice is ronduit belabberd en je wordt op een gegeven moment niet eens verder geholpen omdat ze in mijn berichten op hun facebook pagina dingen lezen die er helemaal niet staan?????

Je hebt deze review al gerapporteerd. Ik heb natuurlijk vooraf ook al ingelogd in de router, want ik had zo'n vermoeden dat het ip reeks niet in mijn subnet zou vallen. Niet gelijk aan mijn interne reeks. Je wordt van het kastje naar de muur gestuurd en het probleem ligt nooit bij tmobile.

Daaronder alle andere netwerken bij mij in de omgeving.

We hebben dit inmiddels rechtgezet. Dit gebeurde in de t-mobile store in Utrecht op de lange Elisabeth straat. Geen dekking terwijl de kaart aangeeft van wel.

Drie dagen geleden overgestapt van hollandnieuwe naar t-mobile. Zeer tevreden. Dus niet vanaf dat je contract ingaat!, t mobile thuis recensie. Kreeg ik laatst ook nog een e-mail van ze dat ik een goede keus had gemaakt.

Gebruikersbeoordelingen T-Mobile

Helaas de functie om het te bestellen is niet in werking. Ben nooit klant geweest van t mobile, zomaar 46 euro afgeschrevn van mijn bank.. Was ik maar nooit bij KPN weggegaan!

Eenmaal terug in Nederland bel ik de klantenservice om mijn klacht te bespreken. De decoders die zijn ingeleverd worden gewist, past goed bij het chagrijnig klantenservice personeel.

Heb dit nu bijna een jaar en geen enkel probleem ondervonden. Vanaf 12 juni zou mijn thuis abonnement ingaan. T-mobile thuis wifi is ontzettend slecht niet nemen had 1 jarige abonnement had de hele t mobile thuis recensie storing wifi netwerk komt niet constant door ging youtube draaien en stopt iedere keer live programmas slecht langzaam internet.

Geen doelgerichte oplossing na tig keer gebeld te hebben naar de klantenservice, t mobile thuis recensie. Waardeloze provider, schades worden gerepareerd en worden als nieuw weer uitgegeven.

Ervaringen T Mobile Thuis

We moeten gewoon 2 jaar ongeveer 40 euro per maand betalen voor niks. Echt een waardeloze klantenservice, heb bij andere aanbieders beter mee gemaakt. Aansluitdatum 2 juli, 22 juli nog steeds niks ontvangen, kan er dus op rekenen dat het eventueel 4 weken na aansluitdatum een keer gaat gebeuren.

  • Mijn advies is dan ook skip T-Mobile en ga voor Tele2.
  • Bedankt T-Mobile!
  • Ze adverteren met het beste netwerk, maar met het simkaartje van T-Mobile was de verbinding zo slecht dat hun eigen pagina's time-outs gaven en we de KPN sim hebben moeten gebruiken om op T-Mobile.
  • Morgen voor de vierde keer terug naar de winkel!

I mean really. We hebben dit inmiddels rechtgezet. Dan gebruik je gewoon begin gemist om het programma vanaf het begin te laten afspelen.

Is al maandenlang een probleem? Al 13 maanden slecht internet en ze kunnen me niet helpen. De rest staat dus uit? Moest er weer achteraan bellen om dit weer te regelen. Dus ik denk het is goed, t mobile thuis recensie.

846 • Zeer slecht

Gewoon belachelijk. Prijs is goed maar nu toch overstap ivm prijsverschil korting 1e 3 of 6 mnd wat ik financieel goed kan gebruiken. Plus ga deze vraag voor leggen aan Kassa of Radar. Je kan geen enkel programma vooruitspoelen.

T-mobile biedt alleen maar een reparatie aan waarbij ik mijn telefoon 2 weken kwijt ben. T-Mobile met afstand het meest amateuristisch bedrijf ooit? Overstappen: 6 Elle horoscoop kreeft 2020 7 Klantenservice: 4 Prijs: 6 Installatie monteur : 8 Snelheid internet: 8 Kwaliteit: 7 Prijs: 6 Snelheid: 8 Als het internet het doet, t mobile thuis recensie, dan is er totaal geen probleem.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 0

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *