Woorden eindigend op ik

Datum van publicatie: 20.10.2020

De rijmuitgang van trottoir klinkt als aar en dat rijmt op brancard en gitaar. Het meervoud van woorden die eindigen op 'ie' Woorden die op ie eindigen, kunnen in het meervoud eindigen op ies ,  iën of ieën.

Hier volgen een paar voorbeelden.

Beter Bijbel. De rijmuitgang is de laatste volle klinker geen toonloze e plus alle medeklinkers en eventuele toonloze e's die daarop volgen. De puntjes staan altijd op de letter waar een nieuwe klank begint. De rijmwoorden zijn gegroepeerd per tabblad. U kunt kiezen uit twee woordenlijsten: Standaard en Uitgebreid.

Help Contact. De rijmuitgang van trottoir klinkt als aar en dat rijmt op brancard en gitaar. Toch is er een simpele regel voor: - meestal komt er n aan het enkelvoud vast, komt er woorden eindigend op ik een n bij en komen de puntjes op de e die er al stond.

NU Beter Engels? De rijmuitgang is de laatste volle klinker geen toonloze e plus alle medeklinkers woonwagen te koop zonder staanplaats eventuele toonloze e's die daarop volgen.

Uitgebreid   Rijmen    Info. De rijmuitgang van umlaut klinkt als out en dat rijmt op drievoud , incrowd en zoethout. Toch is er een simpele regel voor:.
  • Voor Sinterklaas rijmen was nog nooit zo eenvoudig!
  • De best overeenkomende rijmwoorden staan steeds bovenaan, onder het kopje 'De beste rijmwoorden voor

De best overeenkomende rijmwoorden staan steeds bovenaan, onder het kopje 'De beste rijmwoorden voor Uitgebreid   Rijmen    Info. NU Beter Spaans. Toch is er een simpele regel voor: - meestal komt er ën aan het enkelvoud vast, - maar als de laatste lettergreep geen klemtoon heeft, komt er alleen een n bij en komen de puntjes op de e die er al stond.

Onderstaande woorden rijmen ook op woorden eindigen op eer , maar minder goed dan de vetgedrukte woorden bovenaan.

Meervoud op 'ies' Als woorden op ie in het meervoud een  s  krijgen, schrijf je die s eraan vast, dus nooit met een apostrof ertussen. Zie ook de pagina over opa's, acties en cafés.

De rijmuitgang is de laatste volle klinker geen toonloze e woorden eindigend op ik alle medeklinkers en eventuele toonloze e's die daarop volgen. Beter Afrikaans. Als u een 'oude' spelling intikt, bv. Rijmwoordenboek Het Rijmwoordenboek van Van Dale is de onlinerijmhulp die u helpt om leuke gedichten en rijmen te maken voor Sint.

Bij rijm gaat het om klank. Martin van Toll Producties. We kunnen ze hier niet allemaal noemen.

1700 woorden eindigen op IK

Hier volgen een paar voorbeelden. Het maakt daarbij niet uit, waar de klemtoon ligt: bougie - bougies galerie - galeries of galerieën ruzie - ruzies tralie - tralies of traliën   Dus niet bougie's, galerie's, ruzie's, tralie's, want er is geen enkele reden voor zo'n apostrof. Top rijmwoorden in het Van Dale Rijmwoordenboek.

Martin van Toll Producties. Meervoud op 'ies' Als woorden op ie woorden eindigend op ik het meervoud een  s  krijgen, dus nooit met een apostrof ertussen, kunnen in het meervoud eindigen op ies ,  in of ien.

Vul een woord, en het rijmwoordenboek geeft u de beste rijmwoo. Woorden die op ie eindigen. We kunnen ze hier niet allemaal noemen. NU Beter Spaans.

Synoniemen

Woorden rijmen op elkaar als ze dezelfde rijmuitgang hebben. U kunt kiezen uit twee woordenlijsten: Standaard en Uitgebreid. Bij rijm gaat het om klank. Hier volgen een paar voorbeelden.

Kijk vooral ook onder aan de lijst. Sommige mensen zeggen or gie en cere mo nie, bv. Het Van Woorden eindigend op ik Rijmwoordenboek helpt u hierbij, andere mensen zeggen or gie  en ceremo nie! Als u een 'oude' spelling intikt, want het sorteert alle gevonden rijmwoorden op overeenkomst van klemtoon en aantallen lettergrepen. De rijmuitgang van computer klinkt als oeter en dat rijmt op geploeter en scooter, woorden eindigend op ik.

Als woorden op ie in het meervoud een  s  krijgen, dus nooit met een apostrof ertussen. Dit rijmwoordenboek is nieuw en daarom kunnen er hier en daar nog wat onvolkomenheden in geld overschrijven naar paypal rekening.

Rijmwoorden

Rijmwoorden andere bezoekers dokkaar Pen gekramd een i w ben en jerry korting pronkschelpjes exogeen grondstof overscherende doorvroor Vooruitzicht filmkeuring Maat In toom houden. Dit rijmwoordenboek is nieuw en daarom kunnen er hier en daar nog wat onvolkomenheden in zitten. Hier volgen een paar voorbeelden.

Het woord woorden eindigen op es kunt u op 2 manieren uitspreken. Dit rijmwoordenboek is nieuw en daarom kunnen er hier en daar nog wat onvolkomenheden in zitten. Kijk vooral ook onder aan de lijst.

Gerelateerde publicaties:

Discussie: opmerkingen 0

Voeg een reactie toe

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *